CS:GO: FaZe - OG 06.11.2020 Klo 19:30, OG helppoon voittoon!

IEM Beijing-Haidian 2020 Europe alkaa perjantaina 6. marraskuuta. Katso kertoimet ja lyö vetoa avauspäivän mielenkiintoisesta ottelusta FaZe - OG!
FaZe - OG
Marraskuu 06,2020
19:30

CS:GO IEM Beijing: FaZe – OG 6.11.2020 Klo 19:30

CS:GO kentillä starttaa jälleen uusi iso turnaus kun  IEM Beijing-Haidian 2020 valtaa serverit. Tämäkin turnaus pelataan koronatilanteen vuoksi kokonaisuudessaan onlinessa. Euroopan alueen turnauksessa on mukana yhteensä 16 joukkuetta, jotka kamppailevat 150 000$ palkintopotista. Suomalaisittain suurimman mielenkiinnon tässä turnauksessa tarjoaa Aleksi ”aleksib” Virolaisen edustama OG sekä kokoonpanomullistuksia läpikäyvä ENCE.

FaZe tappioputkessa ja kokoonpano sekaisin

OG aloitta oman turnauksensa perjantaina 6. marraskuuta. Monikansallinen joukkue kohtaa omassa avauspelissään FaZe Clanin. FaZe Clan koki ison menetyksen viime viikolla, kun joukkue menetti pelinjohtajana toimineen tähtipelaajan Nikola “NiKo” Kovač. ”NiKo” jätti joukkueen ja liittyi yhteen G2:ta edustavan serkkunsa Nemanja “huNter-” Kovač kanssa. FaZe on pelannut kokoonpano muutoksen jälkeen kaksi ottelua, joista se on hävinnyt molemmat, kun sekä BIG että Complexity olivat maailman listan kymppiä vahvempia. Isossa kuvassa FaZe on hävinnyt kuudesta edellisestä ottelusta jo neljä, joten joukkueen itseluottamus ei ole varmasti parhaimmillaan ennen OG koitosta.

OG hyvässä vireessä

OG on todella vahvassa vireessä. Joukkue on voittanut jo neljä ottelua putkeen, kun Virolaisen ja kumppaneiden jalkoihin ovat jääneet muun muassa Evil Geniuses sekä kahdesti putkeen Natus Vincere. OG:n kolmen kuukauden voittoprosentti on ihan mukiin menevä 58,1%. OG:n hyvät otteet ovat nostaneet joukkueen jo HLTV-rankingin sijalle 7. joka on joukkueen historian paras saavutus. Vaikka OG hävisi joukkueiden edellisen kohtaamisen 0-3 IEM New Yorkin Grand Final ottelussa. Tässä pelissä OG:n pitäisi kuitenkin napata helppo voitto, mikäli joukkue pelaa lähelläkään sitä tasoa mitä se esitti NaVia ja Evil Geniusesia vastaan.

Tänään ei ole varaa torkkua serverillä!

Veikkaus FaZe – OG

Me lähdemme tähän otteluun OG:n kelkkaan. Uskomme Virolaisen ja kumppaneiden olevan niin kovassa vireessä, että tämä ottelu on ohitse jo kahden kartan jälkeen. Map pool on lähes täydellisesti OG:n puolella ja muutenkin kaikki mittarit osoittavat ennakkosuosikin voittoon.

Complexity - ENCE

Lyö vetoa OG:n ottelusta!

Tällä hetkellä OG:lle on tarjolla varsin maltillisia voittokertoimia. Tasoitusveto ehdottomasti tähän otteluun ja OG selkeään voittoon!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä