CS:GO: fnatic - Astralis 18.08.2020 Klo 19:30 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL One Cologne tuo CS:GO superottelut takaisin serverille. Turnaus alkaa huippuottelulla fnatic - Astralis. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
fnatic - Astralis
Elokuu 18,2020
Klo 19:30

 

ESL One Cologne

ESL One Cologne 2020 Europe

Tänään alkaa jälleen uusi iso CS:GO turnaus kun ESL One Cologne 2020 pyörähtää käyntiin. Tämä turnaus on perinteisesti ollut yksi vuoden isoimmista LAN-tapahtumista mutta koronavirustilanteen vuoksi Kölnin suurturnaus pelataan vielä onlinessa. Turnauksessa on erikseen Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueen lohkot, joukkueet sekä palkinnot. Euroopassa prize pool on suuruudeltaan 325 000$, Pohjois-Amerikassa 135 000$.

CS:GO fnatic – Astralis 18.08.2020 Klo 19:30

Complexity - ENCE

Euroopan alueella turnauksen avauspäivän yksi mielenkiintoisimmista otteluista on fnatic vs. Astralis ottelu. Astralis on entinen pitkäaikainen maailmanlistan ykkönen yksi viime vuosien eliittijoukkueista. Korona ja onlineaikausi eivät kuitenkaan ole kohdelleet tanskalaisia hellästi ja joukkue on tipahtanut rankingissa jo sijalle #17.

Astralis kokoonpano on kokenut myös merkittäviä muutoksia, kun uusina pelaajina kokoonpanossa ovat mukana Patrick “es3tag” Hansen sekä Lucas “Bubzkji” Andersen. Astralis ei ole tässä muodossa vielä pelannut kilpailullista ottelua. Joukkueen dynamiikka ei voi olla missään nimessä kunnossa, vaikka loput pelaajat: device, Magisk ja dupreeh tuntevatkin toisensa kuin omat taskunsa.

Astralis fyysisesti iskussa ottelun alla!

Toisin kuin Astralis niin fnatic ryhmä on pysynyt pitkään samana. Joukkueen viimeisin kokoonpano muutos on nähty syyskuussa 2019 joten tässä viisikossa pitäisi kemiat olla jo kunnossa. fnatic pelasikin hyvin loppuvuoden 2019 ja vielä kevään 2020 mutta sitten alkoi alamäki. Viimeisen kahden kuukauden aikana joukkue on jäänyt kaikissa turnauksissa sijoille 5. – 8 ja ruotsalaisten 3kk voittoprosentti on vain 50%. fnatic kärsii itseluottamuksen puutteesta, voitto tästä ja peli-ilme kirkastuisi varmasti.

Vedonlyönti fnatic – Astralis

fnatic on nostettu tähän otteluun pieneksi ennakkosuosikiksi ja ruotsalaiset ovat periaatteessa ansainneet tämän. Astralis oli BLAT Premierissä ja Dreamhackissa huono mutta pitää muistaa, että vielä toukokuussa tanskalaiset voittivat ESL One: Road to Rion turnauksen. Patrick “es3tag” Hansen on vielä kirjoittamaton kortti mutta Bubzkji voi osoittautua Astralikselle todelliseksi kultakimpaleeksi. MAD Lionsista tullut pelaaja on yksi Tanskan parhaista nuorista pelaajista ja hänestä odotetaan tulevaa supertähteä. Kun nuori ori pääsee lomilta laitumille niin ei voi odottaa muuta kuin toimintaa. Me lähdemme tänään rohkeasti Astraliksen kelkkaan!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL One Cologne otteluista ja nappaa Astralis ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä