CS:GO: forZe - HAVU 21.08.2020 Klo 16:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet Klo 19:30 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

FunSpark ULTI 2020 Europe Grand Final ja legendaarinen Venäjä vastaan Suomi asetelma forZe vs. HAVU! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
forZe - HAVU
Elokuu 21,2020
16:00

 

FunSpark ULTI 2020 Europe Qualifier

Suomalainen CS:GO joukkue HAVU taistelee tänään kello 16:00 alkaen FunSpark ULTI 2020 Europe karsintojen Grand Final ottelussa venäläistä forZe:a vastaan.

Finaalin voittaja palkitaan suurimmalla siivulla 15 000$ rahapotista, joka menee jakoon TOP 4 joukkueiden kesken. Suurin palkinto ottelussa on kunnia sillä molemmat finalistit ovat varmistaneet paikkansa loppuvuoden FunSpark ULTI tapahtumaan, joka on A-tason LAN-tapahtuma, palkintopotin ollessa hulppeat 300 000$!

 

CS:GO forZe – HAVU 21.08.2020 Klo 16:00

Venäläinen forZe lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue löytyy HLTV-rankingista sijalta #25 ja joukkueen kolmen kuukauden voittoprosentti on mukavan iso 68%.  forZe on pelannut kaikki tämän turnauksen tähän asti tappiotta eikä karttatappiotakaan ole tullut viidessä ottelussa kuin kaksi. forZe pelaajista xsepower on tällä hetkellä 1.39 ratingilla koko turnauksen paras pelaaja ja ihan kuin tämä ei riittäisi niin FL1T löytyy vielä turnauksen TOP 7 sijalta 1.20 ratingilla. Kolmen ottelun voittoputkessa otteluun lähtevä venäläisnippu on siis ennakkosuosikin asemansa ansainnut.

HAVUJA!

Muutamia maukkaita turnausvoittoja ja Flashpoint finaalissakin esiintynyt HAVU on jälleen hyvällä pelipäällä. Joukkue koki pienen kokoonpanomuutoksen kesätauolla, kun Aaro ”hoody” Peltokangas jätti HAVU:n. HAVU organisaatio reagoi kuitenkin nopeasti ja uutena pelaajana remmiin liittyi ENCE-tähti Sami ”xseven” Laasanen. Laasanen ja HAVU ovat pelanneet nyt yhdessä kuusi ottelua, joista he ovat hävinneet vain yhden. Tällä hetkellä suomalaisjoukkue on neljän ottelun voittoputkessa. Härmäläisillä on hyvä yhteishenki ja joukkue taistelee sitkeästi, vaikka tilastojen valossa se ei ole tämän turnauksen kärkikastia.

Vedonlyönti forZe – HAVU

forZe on tämän ottelun iso ennakkosuosikki mutta me odotamme HAVU:n laittavan hanttiin. Suomalaiset ovat pelanneet aina hyvin finaaleissa ja HAVU:lla on kyky venyä parhaimpaansa tiukassa paikassa. Riittäkö paukut tänään turnausvoittoon, ei välttämättä mutta yhden kartan suomalaiset varmasti vievät! Map pool on tällä hetkellä tilastojen valossa 4-3 forZe:lle ja venäläiset ovat Infernossa 12 kartan voittoputkessa. Kyseinen kartta on kuittenkin HAVU:n ensisijainen banni mikä tasoittaa entisestään asetelmia.

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

HAVU ja Grand Final! Lyö vetoa suomalaisten menestyksestä!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä