CS:GO: forZe OG 13.08.2020 Klo 17:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

DreamHack Open Summer Europe tuo CS:GO ottelut takaisin serverille. Turnaus on edennyt nyt kohti ratkaisua, miten käy ottelussa forZe - OG? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
forZe - OG
Elokuu 13,2020
Klo 17:00

cs:go vedonlyönti kertoimet

DreamHack Open Summer 2020 Europe

CS:GO palaa pelin kärkijoukkueiden osalta areenoille elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Eurooppalaisten joukkueiden osalta mielenkiintoisinta antia on DreamHack Open Summer 2020 Europe turnaus. Turnauksessa on mukana kahdeksan kivenkovaa eurooppalaista jengiä, jotka taistelevat voittajalle ojennettavasta 35 000$ rahatukusta. Kaiken kaikkiaan turnauksen prizepool on suuruudeltaan 90 000$.

Turnaus alkaa olla siinä pisteessä että tänään ratkaistaan pudotuspelien kaksi viimeistä joukkuetta. Alla päivän ottelut vedonlyöntikertoimineen, suluissa joukkueen HLTV-ranking.

Torstai 13.08.2020

Klo 14:00 Endpoint (#42) 3.60Heroic(#19) 1.29

Klo 17:00 forZe (#28) 2.10OG (#13) 1.61

Lyö vetoa otteluista Vedonlyöntisivusto Unikrnilla ja lunasta toimiva tervetuloabonus!

BONUS: Talleta 20€ & Saat 80€ pelirahaa!
Pelaa nyt

CS:GO forZe – OG 13.08.2020 Klo 17:00

Complexity - ENCE

Dreamhack Open Summer 2020 turnauksen ainoa suomalaisedustaja on tällä kertaa monikansallisen OG:n riveissä pelaa Aleksi ”Aleksib” Virolainen. ENCE:n riveistäkin tuttu Virolainen hakee paikkaa neljän parhaan joukossa alkulohkon viimeisessä ottelussa venäläistä forZea vastaan. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä ja vain voittaja jatkaa.

OG lähtee tähän otteluun edellisen kolmen kuukauden voittoprosentin ollessa hieman alle 60%. Luku ei mairittelevan hyvä mutta kelpo prosentit joka tapauksessa. OG:lla oli vaikea jakso toukokuun lopusta kesäkuun puolivälin tienoille, jolloin se hävisi yhdeksästä ottelusta kahdeksan ja oli pahimmillaan viiden ottelun tappioputkessa. Tappiota seurasi kuitenkin seitsemän ottelun voittoputki ja tauolle OG jäi cs_Summit 6 turnauksen kolmosena. Tässä turnauksessa OG voitti avausottelussa pitkän kaava kautta niin ikään venäläisen Spiritin tuloksella 2-1 (16-11 Dust2, 11-16 Mirage, 16-12 Nuke) mutta toisella kierroksella tuli  tukkaan Complexityltä 0-2 (14-16 Nuke, 13-16 Mirage)

OG kaipaa jälleen tänään hyvää peliä Aleksib:ltä.

forZe haastaa OG:n

Spirit lyö pöytään kolmen kuukauden jaksolta piirun verran paremmat voittoprosentit (66%) kuin OG. Joukkue on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan seitsemän ja edellisestä viidestätoista kymmenen. Ennen tätä turnausta forZe oli mukana pienemmässä Eden Arena Malta Vibes Cup:ssa jonka joukkue voitti puhtaalla pelillä kuuden ottelun voittoputkella. forZe oli kuitenkin tuon turnauksen korkeimmalle rankattu joukkue joten menestystä saaattoi myös odottaa. forZe hyviä voittotilastoja katsellessa pitää muistaa se ettei joukkue ole kohdannut juurikaan isoja joukkueita viime aikoina.

Yhtä kaikki tämä ottelu tarjoaa hyvin tasaiset asetelmat. forZe on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan neljä ja OG kolme. OG:n form on juuri nyt hieman parempi kuin forZe:lla ja OG on luvalla sanoen materiaaliltaan parempi joukkue. forZe on kuitenkin OG:lle hyvin mieluisissa Miragessa sekä Infernossa neljän ottelun voittoputkissa ja me povaamme venäläisten laittavan OG:n ahtaalle. Joukkueiden kolmesta edellisestä keskinäisestä ottelusta kaksi on päättynyt forZelle 2-1 ja yhteensä karttavoitot ovat H2H-otteluissa 4-4. Uskomme että tässäkin ottelussa voitto ratkeaa vasta kolmannessa kartassa!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä pelikentille! Lyö vetoa DreamHack otteluista ja nappaa OG:n ottelusta betsi kiinni.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä