CS:GO: G2 - ENCE 10.09.2020 Klo 22:00 - Vedonlyöntivihje, yli 2.5 karttaa?

ESL Pro League hyvässä vauhdissa! Sarjan Euroopan lohko tuo CS:GO pelikentille jälleen 16 nälkäistä joukkuetta jotka tavoittelevat omaa osuuttaan mahtavasta 450 000$ palkintopotista! Torstaina toisistaan mittaa ottavat muun muassa G2 vs. ENCE. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
G2 - ENCE
Syyskuu 10,2020
22:00

ESL Pro League: G2 – ENCE 10.09.2020 Klo 22:00

Torstain myöhäisilta tarjoaa suomalaisittain mielenkiintoisen CS:GO ottelun kun ENCE haastaa ESL Pro Leaguen neljännessä ottelussa G2:n. Ranskalainen, HLTV-ranking #5 joukkue, G2 lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Ottelu voi kuitenkin olla tasaisempi mitä kertoimet antavat ymmärtää.

G2 ei vakuuta

G2 ei ole ollut parhaimmillaan ennakkosuosikin asemassa vaan kennyS ja kumppanit ovat monesti alisuorittaneet ennakkoon heikompia vastuksia vastaan. Tässä turnauksessa G2 hävisi edellisen ottelun melkoisessa myllerryksessä olevalle Heroicille 1-2 (Train 7-12, 16-14 Vertigo, 7-16 Inferno). Tilastojen valossa G2 on pelannut tässä turnauksessa kahdeksan mappia ratingilla 1.02, round differencen ollessa -8. Molemmat tilastot ovat heikommat kuin illan suomalaisvastuksella.

ENCE aloitti turnauksen loistavasti

ENCE aloitti ESL Pro Leaguen räjähtävästi. Joukkue kaatoi sekä Heroicin että Natus Vinceren. Edellisessä ottelussa suomalaiset hävisivät kuitenkin lohkojumbolle GODSENT:lle 1-2 (16-12 Mirage, 4-16 Nuke, 13-16 Inferno). ENCE paras pelaaja tässä turnauksessa on ollut ehdottomasti Aleksi ”allu” Jalli jonka pelivire on tällä hetkellä kuin miehen parhailta päiviltä. allu on puhtaasti tilastoja tuijottaen tämän turnauksen kuudenneksi paras pelaaja ratingilla 1.21. Mikäli allu on taas pelipäällä ja tappiollisen GODSENT-ottelun hyvin aloittanut Elias ”Jamppi” Olkkonen on serverillä niin ranskalaiset saavat olla varuillaan ENCE:n kanssa.

Vedonlyönti G2 – ENCE

Tässä ottelussa pelattaneen isolla todennäköisyydellä Dust2 ja Train kartat jotka sopivat molemmat ENCE:lle. Eiköhän suomalaiset tässä ottelussa vähintään yhden kartan voita!

Complexity - ENCE

Edellisessä neljässä Best of 3 kohtaamisessa on kolmesti edetty aina kolmenteen karttaan asti. Samassa otannassa kahdesti on tahkottu jatkoaikaa. Yli 2.5 kartan peli ei yllättäisi ja se olisi samalla ENCE:n tämän turnauksen kolmas laatuaan.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi