CS:GO: G2 - ENCE 17.6.2020 Klo 17:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 17.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on G2 - ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: G2 - ENCE
Kesäkuu 17,2020
17:30

CS:GO: G2 – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.66 – 2.16

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Tänään on ENCE:llä iso päivä, kun joukkue kohtaa BLAST Premier Finalsin alakaavion ottelussa ranskalaisen G2:n. Voitto tästä tietäisi vielä turnauksen jatkumista ja paikkaa alakaavion semifinaaleissa, tappiolla turnaus on ohitse. Molemmille joukkueille jäi edellisestä pelistä varmasti paljon jossiteltavaa ja hampaankoloon. Kumpi on henkisesti ja taktisesti tänään valmis voittamaan?

G2 on ärsytetty

Ranskalainen G2 on tällä hetkellä varmasti kuin ärsytetty karhu. Joukkue on nyt kahden ottelun ja viiden kartan tappioputkessa. G2 pääsi DreamHack Masters Spring finaaliin 1-0 johdossa ja aloitti tuon ottelun karttavoitolla. Tämän jälkeen finaalin saksalainen vastus BIG vei kolme seuraavaa karttaa ja nappasi pytyn.

Tästä vain päivää myöhemmin G2 hävisi tämän turnauksen avauksessa Vitalitylle 0-2 (Inferno 5-16, Mirage 20-22). Mikä merkittävintä, G2 johti Miragea peräti 15-8 mutta joukkue ei saanut ottelua katki… KennyS, nexa, huNter- ja kumppanit ovat varmasti kiukkuisia ja voiton janoisia mutta samalla myös itseluottamuksen osalta kolhittuja.

ENCE pelasi tappiosta huolimatta hyvin FaZea vastaan

ENCEn hyvä kulku ja voittoputki katkesi edellisessä ottelussa FaZea vastaan. ENCE pelasi kuitenkin hyvin kaksi ensimmäistä karttaa ja erityisesti Miragessa nähty nousu 15 – 10 tilanteesta 16 – 19 voittoon oli varsin maukas. Kolmannessa kartassa ENCE nappasi 5 – 1 johdon ennen kuin suomalaisen kone hyytyi FaZen vieden kartan 5-16 ja ottelun 1-2. Lopun sulamisesta huolimatta ENCEn pelaamisessa oli paljon positiivista ja Jamppi sekä SunNy olivat jälleen hyvällä peli päällä.

Jamppi jatkoajalla 1 vs. 3. KOVA!

Kerroinpoiminnat G2 – ENCE

G2 on tällä hetkellä HLTV-rankingissa numero yksi. Joukkue on kahdesta isosta tappiosta huolimatta aivan maailman eliittiä eikä ole ihme, että ranskalaiset ovat ottelun ennakkosuosikkeja. ENCE on kuitenkin arvaamaton vastus, joka pystyy parhaana päivänä kaatamaan kenet tahansa. Me uskomme, että Suomi-poika laittaa patongit tänään ahtaalle ja ottelussa nähdään täydet kolme karttaa.

Kerroinpoiminto Betwayltä: 

  • Ottelussa yli 2.5 karttaa  – 1.90

 

Tasainen kamppailu?

ENCE on suorittanut hyvin ja G2 ailahdellut. Suomalaiset kiusaavat isompiaan? Täyden kolmen kartan ottelu luvassa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja