CS:GO: G2 - OG 01.09.2020 Klo 18:30 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL Pro League on täällä taas! Sarjan Euroopan lohko tuo CS:GO pelikentille jälleen 16 nälkäistä joukkuetta jotka tavoittelevat omaa osuuttaan mahtavasta 450 000$ palkintopotista! Turnauksen avauspäivänä toisistaan mittaa ottavat muun muassa G2 vs. OG. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
G2 - OG
Syyskuu 01,2020
18:30

 

ESL Pro League: G2 – OG 01.09.2020 Klo 18:30

Ranskainen G2 ja suomalaispelaaja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG kohtaavat jälleen. Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran perjantaina 28. elokuuta kun G2 päätti OG:n matkan ESL One Cologne turnauksessa. Kölnissä lopulta sijoille 3-4 sijoittunut ranskalaislegioona vei kyseisen ottelun nimiinsä lukemin 2-1 (16-6 Nuke, 10-16 Train, 19-17 Dust2). Povasimme ennen ottelua, että G2 tulee olemaan niskan päällä mutta OG vie ottelussa vähintään yhden kartan ja näinhän siinä kävi.

OG menee eteenpäin mutta G2 on rutinoitunut

OG kehittyy turnaus toisensa perään ja monikansallinen joukkue hakee vimmatusti historiansa ensimmäistä kertaa paikkaa HLTV-rankingin TOP 10:ssä. Vasta joulukuussa 2019 perustettu joukkue sulautuu koko ajan paremmin ja paremmin yhteen ja kuka ties OG nappaa vielä tämän vuoden aikana ison turnausvoiton. OG:lta puuttuu kuitenkin tällä hetkellä aivan huipputasolla vaadittava tasaisuus, kun taas esimerkiksi G2 pystyy lyömään turnauksesta toiseen loistavia tuloksia konkaripelaaja Kenny ”kennyS” Schrubin johdolla.

Vedonlyönti G2 – OG

Tämä ottelupari on ollut historian saatossa tasainen. Edelliset kolmetoista kertaa on jakautunut voitoin 7-5 G2:lle ja kerran ratkaisua on haettu jatkoajalta. Me uskomme, että muutaman päivän takaisin kohtaamisen tavoin tässäkin ottelussa pelataan täydet kolme karttaa. OG:lla on tällä hetkellä G2 paremmat tilastot G2:n first pickissä Dust2:ssa ja omassa suosikissaan Infernossa OG on viiden kartan voittoputkessa. Edellisessä kohtaamisessa OG voitti Trainin, jota Virolainen ja kumppanit ovat pelanneet enemmän kuin ranskalaiset. G2 on jälleen ansaitusti ennakkosuosikki mutta uskomme OG:n nappaavan vähintään sen yhden karttavoiton.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa OG ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi