CS:GO: G2 - OG 28.08.2020 Klo 16:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL One Cologne tuo CS:GO superottelut takaisin serverille. Turnaus lähenee kohti loppua, kumpi jatkaa matkaa G2 vai OG? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Sprout - OG
Elokuu 26,2020
16:00

 

ESL One Cologne

ESL One Cologne 2020 Europe

ESL One Cologne Europe on edennyt siihen pisteeseen, että turnauksessa on mukana enää kahdeksan parasta joukkuetta. Yksi joukkueista nappaa itselleen 150 000$ päävoiton kun muille jää käteen vaan viisi numeroisia palkintosummia. Yksi vielä mestaruutta hakeva joukkue on Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG. Olemme seuranneet Red Bullin sponsoroiman jengin otteita koko turnauksen ajan niin me teemme myös turnauksen loppuun asti. OG kohtaa turnauksen puolivälierissä ranskalaisen G2:n. Ottelu pelataan perjantaina 28.8.2020 Klo 16:00 alkaen.

CS:GO G2 – OG 28.08.2020 Klo 16:00

OG on pelannut tässä turnauksessa kolme ottelua. Avausottelussa Virolainen ja kumppanit voittivat NiP:n 2-1, ottelussa, jossa tarvittiin ratkaisuun kaksi jatkoaikaa. Toisessa ottelussa OG:n piti mennä menojaan Sproutin kustannuksella, mutta saksalaiset olivat tylyjä voittaen 2-1 ja vieden ottelun viimeisen kartan (Nuke) peräti 16-3 lukemin. OG sisuuntui kuitenkin jälleen seuraavaan koitokseen ja antoi 2-0 pataan MAD Lionsille. Valitettavasti ottelu ei ollut paras mittari tanskalaisten tämän hetken surkean tason vuoksi, mutta yhtä kaikki, voitto oli tärkeä tämän turnauksen menestyshaaveiden kannalta.

t

G2 pelaajat loistavassa vireessä

Ranskalainen Kenny ”kennyS” Schrubin tähdittämä G2 on yksi maailman parhaista CS:GO joukkueista. G2 on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 4. ja joukkue lähtee otteluun voitettuaan edellisestä viidestä kamppailusta neljä. KennyS muodostaa parhaimmillaan nexan ja huNter-:n kanssa maagisen trion ja tämän turnauksen tilastot ovat melko vakuuttavat. nexa on 1.44 ratingilla tällä hetkellä tilastojen valossa turnauksen paras pelaaja ja huNter- löytyy niin ikään TOP 10:stä ratingilla 1.24. Vertailun vuoksi OG:lta mantuu ja valde ovat 1.13 kokonaisuudella kaukana balkanilaisduosta.

Vedonlyönti G2 – OG

Tässä ottelussa on isot panokset ja molemmat joukkueet haluavat menestystä pelitauon jälkeen. G2 on paremmassa vireessä ja sen kokoonpano on vahvempi kuin OG:lla. G2 on ansainnut ennakkosuosikin asemansa.

OG:lla on kuitenkin sauma tehdä G2:lle kiusaa. Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna kolmesti BO3 otteluissa. Molemmat ovat voittaneet kertaalleen 2-0 ja kerran G2 on ollut vahvempi 2-1. Kahdessa edellisessä kohtaamisessa OG on voittanut G2:n karttavalinnan Dust2:n yhteisrundein 32-13. Dust2 on edelleen ranskalaisten ykkösvalinta, vaikka joukkueella on siinä vain 40% voittoprosentti kun taas OG on pelannut karttaa tuplasti enemmän voittoprosentilla 60%. Tämän lisäksi OG on viiden ottelun voittoputkessa omassa karttavalinnassaan Infernossa. Tähän kun lisätään vielä se fakta G2 todennäköisesti bannaa Overpassin joka on ollut huono myös OG:lle niin vähintään yksi karttavoitto Virolaisen joukkueelle alkaa olla realismia!

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL One Cologne otteluista ja nappaa OG ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä