CS:GO: HAVU - Gambit Youngsters 12.6.2020 Klo 13:55 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 12.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on HAVU - Gambit Youngsters. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: HAVU - Gambit Youngsters
Kesäkuu 12,2020
13:55

CS:GO: HAVU – Gambit Youngsters

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.11 – 1.69

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisella CS:GO joukkue HAVU:lla on monta oksaa tulessa tällä hetkellä. Sinivalkoiset pelaajat ottivat torstaina 11.06.2020 mittaa Virtus.pro joukkueesta ESL Pro League Season 12 karsinnoissa ja perjantaina 12.06.2020 joukkue kohtaa LOOT.BET Season 7 turnauksen avausottelussa venäläisen Gambit Youngstersin.

HAVU ansaitusti altavastaaja

Vetomarkkinat pitävät Gambit Youngstersia hentona ennakkosuosikkina perjantai-illan välienselvittelyyn ja tähän on olemassa selvä syy. Nämä joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna jo neljästi ja kolme kertaa voitto on mennyt Veli Venäläisille. Ainoa ottelu minkä HAVU on vienyt nimiinsä, oli kerrasta poikki matsi, kun Gambit Youngsters on vienyt kaikki kolme paras kolmesta ottelua. Onko HAVU oppinut jotain tappiosta ja kykenevätkö suomalaiset kääntämään asetelman päälaelleen vai meneekö voitto taas itärajan toiselle puolelle?

Gambit Youngster tappavassa iskussa

Gambit Youngster on tällä hetkellä mukavassa iskussa. Kuten todettua joukkue on vienyt HAVUa viime viikkoina, joukkueen form on parempi kuin HAVU:lla ja venäläiset ovat voittaneet edellisestä viidestä ottelusta kolme. Hyvät otteet ovat nosteen Gambit Youngstersin myös rankingissa täpärästi suomalaisten edelle sijalle #34 (HAVU sijalla #35). Gambit Youngster on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana todella paljon, kun joukkue on tahkonnut 28 ottelua ja 68 karttaa voittoprosentilla 54,5%. Lukema kalpenee huomattavasti HAVUn voittoprosentille 65,4% mutta suomalaiset ovat pelanneet reilusti venäläisiä vähemmän.

Kerroinpoiminnat HAVU – Virtus.pro

Me povaamme Gambit Youngstersin olevan perjantaina niskan päällä. Ennakkosuosikit ovat Miragessa viiden kartan ja Overpassissa kahdeksan kartan voittoputkissa. HAVU on loistanut Trainissa mutta tämän on Gambit Youngstersin ensimmäinen banni, Vertigossa suomalaiset ovat taas neljän kartan tappioputkessa. Gambit Youngstersin Dmitry ”sh1ro” Sokolov on pelannut edelliset kolme kuukautta ratingilla 1.27 joka on maailman kolmanneksi paras suoritus. Näillä puheilla me pelaamme tässä ottelussa suomalaisia vastaan.

Kerroinpoiminnot Vulkanbet

  • Gambit Youngsters  – 1.61
  • Gambit Youngsters -1.5  2.73

 

HAVUlle toinen tappio kahteen päivään?

HAVU hävisi torstaina 11.6.2020 tylysti 0-2 Virtus.prolle Perjantai aamupäivän vastus on vähintään yhtä tasokas ja nskan päällä keskinäisissä otteluissa. Selvä voitto venäläisille? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja