CS:GO: HAVU - North 15.6.2020 Klo 22:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 15.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on HAVU - North. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: HAVU - North
Kesäkuu 15,2020
22:00

CS:GO: HAVU – North

Pitkävetokertoimet (Betway) 1.65 – 2.10

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalainen CS:GO joukkue HAVU jatkaa tänään matkaansa ESL Pro Leaguen karsinnoissa. Joukkue hävisi karsintojen avauksessa Virtus.pro:lle tippuen heti Lower bracket puolelle. Alemmassa korissa HAVU kuitenkin voitti upeasti Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustaman OG:n lukemin 2-0. Nyt suomalaisilla on taas hyvät mahdollisuudet edetä pitkälle, kun tämän iltaisessa kamppailussa vastaan asettuu tanskalainen North. HAVU lähtee tähän otteluun vedonlyöntikertoimien valossa ennakkosuosikkina, vaikka tanskalaiset ovat yhdeksän sijaa korkeammalle rankattuja. Luvassa on siis mielenkiintoinen kamppailu!

HAVU on vahvassa vireessä

HAVUA voi pitää tämän vuoden yhtenä suomalaisena parhaana urheilutarina. Perinteinen sportti on loistanut poissaolollaan mutta uudet tähdet ovat pitäneet kotimaata pinnalla kansainvälisillä areenoilla.

HAVU on pelännyt hyvin koko ensimmäisen puolikkaan tästä vuodesta. Parhaat osoitukset hyvästä vireestä on tietenkin Flashpoint menestys ja BLAST Rising voitto. BLAST Rising turnauksen jälkeen HAVU:lla oli vaikeampi jakso, kun joukkue voitti vain kaksi ottelua kahdeksasta ja joukkue oli pahimmillaan neljän ottelun tappioputkessa. Suuntaan tuli kuitenkin muutos 13. kesäkuuta kun HAVU pelasi samana päivänä hurjat kolme BO3 ottelua, joista se voitti kaikki lukemin 2-0. Kuuden kartan voittoputkessa on hyvä lähteä haastamaan Northia!

North jäässä

North on haastavassa tilanteessa. Joukkue on luisunut rankingissa alaspäin jo pidemmän aikaan ja joukkueen kolmen kuukauden win rate on vain 44,1%. Tässä turnauksessa North on voittanut kolmesta ottelusta kaksi mutta Singularity ja HellRaisers olivat sen tason vastustajia, että ne joukkueen pitikin voittaa.

Kerroinpoiminnat HAVU – North

Kuten todettua HAVU on asetettu ottelussa ennakkosuosikiksi ja kartta- sekä pelaajatilastoja katsomalla tämä on ymmärrettävää. HAVUn voittoprosentit ovat Northia paremmat 5/7 kartassa. Pelaajatilastojen osalta sLowi sekä ZOREE on rating 2.0 tilastoissa korkeammalla kuin yksikään North-pelaaja eikä doto:kaan kalpene vertailussa kuin yhdelle tanskalaiselle. Me lähdemmekin hakemaan tästä ottelusta HAVU:n voittoa!

Kerroinpoiminto Betwayltä: 

  • HAVU  – 1.65
  • HAVU – 2,5 – 2,70

 

HAVU voittoon?

HAVUJA! Helppo voitto vai vaikeimman kautta? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja