CS:GO: Heroic - ENCE 02.09.2020 Klo 15:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL Pro League on täällä taas! Sarjan Euroopan lohko tuo CS:GO pelikentille jälleen 16 nälkäistä joukkuetta jotka tavoittelevat omaa osuuttaan mahtavasta 450 000$ palkintopotista! Turnauksen kakkospäivänä toisistaan mittaa ottavat muun muassa Heroic vs. ENCE. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Heroic - ENCE
Syyskuu 02,2020
15:00

ESL Pro League: Heroic – ENCE 02.09.2020 Klo 15:00

Voisiko, ENCE, Suomen kärkijoukkue CS:GO pelissä joutua hankalampaan paikkaan ESL Pro Leaguen avauksessa? Suomalalaisten lähtökohdat turnauksen avausotteluun ovat suoraan sanottuna vaikeat. Joukkue on pelannut edellisen kilpailullisen ottelun yli kaksi kuukautta sitten, joten pelivire ei ole missään nimessä kohdillaan.

Tämän lisäksi joukkueen vastaan asettuu aivan maagisen ESL One Cologne turnauksen pelannut tanskalainen Heroic. Heroic voitti ESL One Colognen ja mikä huikeinta, tanskalaiset voittivat finaalissa puhtaasti 3-0 Vitalityn. Kaiken kaikkiaan Heroic voitti turnauksen neljästä viimeisestä ottelusta kaikki ottelut eikä kokenut kuin yhden karttatappion. Hyvät esitykset olivat tietynlaista jatkumoa elokuun puolivälissä pelatulle Dreamhackille jossa Heroic sijoittui toiseksi. Ja edelleen, ENCE ei pelannut tuolla aikaa ainuttakaan ottelua…

Vedonlyönti Heroic – ENCE

Heroicin tämänhetkinen win rate on 67.9% ja karttatilastot Miragessa, Nukessa sekä Trainissa on yli 72 prosenttisesti voitolliset edelliseltä kolmelta kuukaudelta. Kaiken kaikkiaan Heroicilla 6/7 kartassa juuri nyt yli 62% voittoprosentti. Heroic on HLTV-rankingissa sijalla #2 kun vielä toukokuussa joukkue oli huonoimmillaan sijalla 36.

ENCE:n tämänhetkinen win rate on 50.00% ja karttatilastot ovat ainoastaan Miragessa, Dust2 ja Trainissa nipin napin yli 60.00%. ENCE on voittanut edellisestä seitsemästä ottelustaan vain kaksi ja suomalaiset hävisivät kesäkuussa molemmat joukkueiden keskinäiset ottelut (lukemin 2-1). ENCE on juuri nyt rankattu sijalle 26 kun toukokuussa vastaava sijoitus oli 20. Siinä missä ENCE:n käyrä on laskenut Heroicin on noussut roimasti.

Me emme valitettavasti odota suomalaisilta tänään juuri mitään. Toivottavasti pelituntuma kuitenkin löytyy ja mahdollista tappiollista alkua seuraa paremmat ajat!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä