CS:GO: MAD Lions - OG 26.08.2020 Klo 16:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL One Cologne tuo CS:GO superottelut takaisin serverille. Turnaus lähenee kohti loppua, kumpi jatkaa matkaa MAD Lions vai OG? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Sprout - OG
Elokuu 26,2020
16:00

 

ESL One Cologne

ESL One Cologne 2020 Europe

ESL One Cologne 2020 on edennyt Euroopan lohkon osalta semifinaalivaiheisiin. A-lohkon Upper bracket finalistit on jo selvillä ja lohkofinaaleissa esiintyy siltä puolen kaavaa joko yllätysjoukkue Sprout tai Complexity. Lower bracketissa on mukana vielä neljä joukkueista, joista keskiviikkona 26. elokuuta on tulessa muun muassa suomalaispelaaja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustama OG. OG kohtaa omassa lower semifinaalissa tanskalaisen MAD Lionsin. Aleksib ja OG lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina!

CS:GO MAD Lions – OG 26.08.2020 Klo 16:00

OG koki edellisessä ottelussa ratkaisun hetkillä melkoisen selkäsaunan, kun saksalaisyllättäjä Sprout voitti OG:n 2-1, ottelun viimeisen kartan (Nuken) mennessä saksalaisille peräti 16-3 lukemin. Pelinjohtaja Virolainen sai taktisesti selkäänsä ja suomalainen lähtee tulevaan otteluun pelikavereineen varmasti ärsyyntyneinä sekä voitontahtoisina.

Aleksib ja pistookierroksen dominointi Sproutia vastaan

MAD Lions kokenut isoja muutoksia

MAD Lions on pelannut pitkässä juoksussa heikosti. Joukkue voitti alkukeväästä Flashpoint 1 turnauksen mutta viimeisen kolmen kuukauden voittoprosentti on kokonaisuudessaan vain 40%. Edellisestä seitsemästä ottelusta tanskalaiset ovat voittaneet vain yhden mutta leijonien onneksi se voitto irtosi juuri edellisessä ottelussa. MAD Lions on myös kokoonpanon osalta toistaiseksi uudessa tilanteessa, kun joukkue menetti heinäkuun lopussa yhden maan parhaan pelaajan, Lucas ”⁠Bubzkji⁠” Andersenin, Tanskan suurseuralle Astralikselle. Tilalle tullut Pawel ”innocent” Mocek ei ymmärrä tanskaa, jonka vuoksi joukkueen pelikieli vaihtui englanniksi. Tämä oli iso muutos aiemmin vain tanskaksi kommunikoineelle joukkueelle.

Vedonlyönti MAD Lions – OG

Me uskomme tässä ottelussa Virolaisen ja OG:n voittoon. OG:n tähän asti merkittävin turnaussaavutus on viime joulukuulta cs_summit 5 turnauksen kolmossija. Nyt joukkueella olisi loistava mahdollisuus edetä pitkälle, kun monta kovaa joukkuetta eliminoi toisensa keskinäisissä kohtaamisessa. Turnaus jatkuu kuitenkin vain voitolla MAD Lionsista. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa vain kertaalleen helmikuussa ICE Challengessa. Tuolloin tanskalaiset olivat vahvempia 2-0 (16-12 Train, 16-12 Nuke). Nyt on sen kuuluisan revanssin paikka!

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL One Cologne otteluista ja nappaa OG ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä