CS:GO: Natus Vincere - Heroic 2.10.2020 Klo 22:00, yli 2.5 karttaa!

ESL Pro League on hyvässä vauhdissa! Perjantaina 02.10.2020 luvassa iso ottelu NaVi - Heroic, voittaja finaaliin! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
NaVi - Heroic
Lokakuu 02,2020
22:00

ESL Pro League: Natus Vincere – Heroic 02.10.2020 Klo 22:00

Tänään ratkeaa ESL Pro Leaguen toinen finalisti, kun yläkaavion semifinaalissa toisistaan mittaa ottavat Natus Vincere sekä Heroic. Ottelusta on lupa odottaa mielenkiintoista kamppailua ja vedonlyöntikertoimet kello 22:00 alkavaan kamppailuun ovat tasaiset.

NaVi tilastojen valossa turnauksen paras

Natus Vincere eli NaVi on yksi viime vuosien parhaista CS:GO joukkueista. Keväällä online-peleissä homma ei aina toiminut mutta nyt näyttää siltä, että joukkue on pikkuhiljaa ottanut verkkopelaamisen omakseen. NaVi aloitti turnauksen ruutini voitolla GODSENT-nipusta mutta heti seuraavassa kamppailussa ENCE antoi kylmän suihkun 2-0 voitolla. Tämän jälkeen Aleksandr ”s1mple” Kostyliev ja kumppanit ovat kuitenkin voittaneet seitsemän ottelua putkeen eikä karttatappiota ole tässä otannassa kuin kolme. Puhtaasti tilastoja tuijottamalla NaVi on ollut 21 kartan 1.14 ratingilla turnauksen paras joukkue ja s1mple paras pelaaja ratingilla 1.41

t

HLTV-ranking #2 Heroic vahvassa vireessä

Heroic on jopa hieman yllättäen näin pitkällä. Tanskalaiset ovat tilastojen valossa turnauksen vasta TOP 5 joukkue mutta yhtä kaikki, voitot ratkaisevat ja finaali on enää yhden voiton päässä. Heroic aloitti tämän turnauksen kahdella tappiolla joista toinen tuli NaVi:n tapaan ENCE:lle. Tämän jälkeen joukkue voitti kolmesti, otti takkiin illan vastustajalta NaVi:lta ja ja nyt joukkue on taas kolmen ottelun voittoputkessa. Mikä vakuuttavinta Heroic on kaatanut kolmessa edellisessä ottelussa sekä BIG:n, Astraliksen että OG:n suoraan 2-0 kierroserolla 96 – 45.

Vedonlyönti NaVi – Heroic

Nämä joukkueet ovat pelanneet aiemmin 10 keskinäistä karttaa, jotka ovat menneet itäeurooppalaisille niukasti 6-4. Kaksi edellistä ottelua ovat molemmat päättyneet NaVi:n hyväksi 2-1. Map Pool on tällä hetkellä Heroicin puolella ja maailmanlistan tämän hetken kakkosilla on vahva vire. Emme uskalla lähteä veikkaamaan voittajaa mutta olisi ihme, jos tämän ottelun ratkeaminen ei vaatisi täyttä kolmea erää!

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa huippuottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä