CS:GO: NaVi - ENCE 04.09.2020 Klo 15:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL Pro League on täällä taas! Sarjan Euroopan lohko tuo CS:GO pelikentille jälleen 16 nälkäistä joukkuetta jotka tavoittelevat omaa osuuttaan mahtavasta 450 000$ palkintopotista! Turnauksen kolmantena päivänä toisistaan mittaa ottavat muun muassa Natus Vincere vs. ENCE. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
NaVi - ENCE
Syyskuu 04,2020
15:00

ESL Pro League: NaVi – ENCE 04.09.2020 Klo 15:00

Suomalaisen CS:GO skenen ykkösjoukkueen ENCE:n matka ESL Pro Leaguessa jatkuu tänään perjantaina  legendaarista Natus Vincereä vastaan. ENCE aloitti turnauksen 2-1 voitolla (16-9 Train, 5-16 Nuke, 13-16 Inferno) Heroicista. Me emme uskoneet ENCE:n kaatavan ESL One Colognen voittaneita tanskalaisia mutta toisin kävi. ENCE oli erityisen vahva Heroicin karttavalinnassa Nukessa, jossa ENCE otti CT-puolen nimiinsä 14-1 ja puolten vaihto oli vain kosmetiikkaa. ENCE:n ehdoton tähti oli Aleksi ”allu” Jalli joka pelasi koko ottelun 1.49 ratingillä ja tilastoin 39-23, +16.

NaVi aloitti turnauksen ryminällä

ENCE:n iltapäivän ottelussa NaVi aloitti tämän turnauksen niin ikään voitolla. Aleksandr ”s1mple” Kostylievien tähdittämä joukkue möyhensi GODSENT:in suoraan 2-0 (16-13 Nuke, 16-2 Dust2). Itse ukrainalainen tähtipelaaja suoritti ottelussa 53 tappoa ja miehen rating oli 1.73. NaVi pelasi elokuussa ESL One Colognessa mutta tuossa turnauksessa joukkue hävisi kolmesta kamppailusta kaksi ja sijoitus jäi alas sijoille 9-12. Tuossa turnauksessa näkyi pelitauon aiheuttama pelaamattomuus mutta nyt vire alkaa jälleen ilmeisesti löytyä.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Vedonlyönti NaVi – ENCE

NaVi on tässä ottelussa ansaitusti ennakkosuosikki. Joukkue on huomattavasti paremmin rankattu ja venäläis/ukrainalaisella joukkueella on ENCE:ä parempi pelituntuma. ENCE on kuitenkin taistellut aina altavastaajana hyvin NaVia vastaan, ja me uskomme, että suomalaiset laittavat NaVi:lle paremmin hanttiin kuin GODSENT. NaVi voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen toukokuussa 2-0 (16-14 Dust2, Train 16-12) ja sitä ennen kaksi edellistä ratkaistiin molemmat kolmannessa kartassa. Tänään pelataan todennäköisesti samat karttavalinnan kuin viimeksi ja nämä kartat sopivat molemmille jengeille. Luvassa tasainen ottelu, joka ratkeaa mahdollisesti vasta kolmannessa kartassa!

Complexity - ENCE

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi