CS:GO: OG - BIG 6.10.2020 Klo 18:30, yli 2.5 karttaa!

ESL Pro League päättyi mutta taas mennään! Tiistaina 06.10.2020 luvassa iso ottelu OG - BIG, IEM New Yorkin avauskierroksella. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
OG - BIG
Lokakuu 06,2020
18:30

 

IEM New York: OG – BIG 06.10.2020 Klo 18:30

ESL Pro League tuli vastikään päätökseen, kun Euroopan alueen voittajaksi kruunattiin Astralis. Tanskalaiset voittivat loppuottelussa Natus Vinceren.  Turnauksessa sijoille 9-10 ja 5-6 jääneet OG sekä BIG eivät ehdi kauan napata happea sillä joukkueet ottavat toisistaan mittaa tiistaina 6. lokakuuta IEM New York Europe turnauksen avausottelussa.

IEM New York on nopea tempoinen turnaus, josta on pihalla jo kahdella tappiolla. Turnauksessa on mukana vain kahdeksan joukkuetta, voittajan napatessa taskuunsa 70 000$.

Kärkijoukkueet heti vastakkain

OG:n sekä BIG:n kohtaaminen heti avauksessa on äärimmäisen mielenkiintoinen. Molempia jengejä voi pitää turnauksen vahvoina voittajakandidaatteina ja toisen tie kohti kärkisijoja muuttuu heti tiistaina vaivalloisemmaksi.

OG lähtee tähän otteluun allaan kolme voittoa edellisestä viidestä ottelusta ja HLTV-rankingin sijalta #12. Aleksi ”aleksib” Virolaisen liidaama joukkue on pelannut kelpo ceeässää pidemmän aikaan ja nyt vain odotetaan ensimmäistä isoa turnausvoittoa.  ESL Pro Leaguessa joukkueen taival päättyi pudotuspeleissä loistavaa syyskauden alkua pelaavan Heroicin käsittelyssä suoraan lukemin 2-0 (Inferno 16-12, Nuke 16-9).

Saksalainen BIG oli kesällä parhaimmillaan maailman ranking ykkönen ja joukkue tuntui olevan online-otteluissa täysin omaa luokkaansa. Nyt tuo ero kurottu muiden joukkueiden toimesta umpeen. BIG on OG:n tavoin voittanut edellisestä viidestä ottelusta kolme ja joukkueen ajantasainen HLTV-ranking on #5. BIG hävisi OG:n tavoin Heroicille ESL Pro Leaguessa 2-0 ja puolivälierissä joukkue kaatui jopa hieman yllättäen mousesportsille.

Vedonlyönti OG – BIG

BIG lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina ja ihan ansaitusti. Saksalaisten voittoprosentti on yli 64% kun OG:n lukema on tasan 50%. Nämä joukkueet ovat kohdanneet sekä kesä, heinä, elo että syyskuussa. Kolme neljästä voitosta on mennyt BIG:lle ja kolmesti ottelu on ratkennut vasta kolmannessa mapissa. 1-2 BIG:lle?

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO räiskintä ei stoppaa koskaan. Lyö vetoa IEM New York turnauksen otteluista ja nappaa OG:n huippuottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi