CS:GO: OG - ENCE 16.09.2020 Klo 18:30 - Vedonlyöntivihje, ENCE voittoon?

ESL Pro League on hyvässä vauhdissa! Keskiviikkona 16.09.2020 luvassa iso ottelu OG - ENCE! Katso kertoimet ja lyö vetoa!
OG - ENCE
Syyskuu 15,2020
18:30

ESL Pro League: OG – ENCE 16.09.2020 Klo 18:30

ESL Pro Leaguessa on tarjolla keskiviikkona 16. syykuuta todella mielenkiintoinen kohtaaminen, kun OG ja ENCE ottavat toisistaan mittaa. Kaikki esports-fanit varmasti tietävät miten ENCE antoi noin vuosi sitten kesken parhaan aikakautensa potkut in game leader Aleksi ”aleksib” Virolaiselle, joka on siitä lähtien johtanut OG:n peliä. Tämä kuvio tuo aivan omanlaisen sytykkeensä tulevaan matsiin.

ENCE pelannut vahvasti

ENCE oli kevään 2020 peleissä melkoisen surkea. Turnauksista ei jäänyt käteen juuri mainittavaa menestystä eikä joukkue pystynyt rakentamaan yksittäisten voittojen lisäksi pidempiä voittoputkia. Nyt ENCE:llä tuntuu kuitenkin olevan toinen ääni kellossa, josta osoituksena viidestä tämän turnauksen ottelusta neljä voittoa ja jo nyt tässä vaiheessa varmistunut pudotuspelipaikka. Kesän pelitauko on tehnyt joukkueelle hyvää ja ilmeisesti vapauttanut joukkuehenkeä, joka haki itseään Sami ”xseveN” Laasasen ja Elias ”jamppi” Olkkosen taistellen pelipaikasta. ENCE osoitti juuri edellisessä ottelussa hienoa henkistä kanttia, kun se hävisi puolalaiselle altavastaajalle AGO:lle ottelun avauskartan (Mirage) peräti 2-16 mutta nousi sitten hienosti Trainissa (16-6) ja Dust2:ssa (16-4) selviin voittoihin.

OG pakkovoiton edessä

OG:n turnaus ei ole lähtenyt käymään mallikkaasti kuin ENCE:n sillä Virolainen ja kumppanit ovat voittaneet vasta kaksi ottelua ja hävinneet kolme. ENCE korkeammalla rankattu OG on tässä ottelussa lähes pakkovoiton edessä, mikäli se mielii edetä turnauksen pudotuspeleihin. OG:lla oli edellisessä ottelussa Natus Vincereä vastaan voiton avaimet käsissään mutta joukkue ei saanut lukkoa auki. OG johti ratkaisevaa kolmatta karttaa (Nuke) ensin 9-13 ja tämän jälkeen vielä 12-14 mutta NaVi vei lopulta voiton 16-14. Tästä jäi varmasti joukkueelle hampaankoloon ja erityisestä latausta tulevaan kamppailuun

Vedonlyönti OG – ENCE

ENCE on nyt loistovireessä ja suomalaiset ovat kaataneet tässä turnauksessa jo G2:n sekä NaVi:n 2-0 kun avauskierroksella ennen turnausta maailman ykköseksi rankattu Heroic kaatui 2-1. Uskomme että ENCE:llä on tässä mahdollisuudet makeaan voittoon mutta ottelussa pelattaneen Inferno-kartta, joka on OG:n valinta ja huono ENCE:lle. ENCE voittaa mutta ottelu ratkeaa vasta kolmannessa kartassa?

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Erikoistarjous otteluun OG – ENCE!

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa keskiviikon herkkupalaan erikoistarjouksen.

Pääset veikkaamaan Unibetilla kumman tahansa joukkueen voittoa korotetulla kertoimella 30.00!

  • Siirry Unibetille >>
  • Betsaa ENCE:n voittoa 30.00 kertoimella
  • Betsaa OG:n voittoa 30.00 kertoimella
  • Katso ottelu suorana Unibet TV:stä ja jännitä kumpi voittaa!

Unibet esports korotetut kertoimet

 

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa ENCE ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä