CS:GO: Project X - hREDS 12.11.2020 Klo 21:30, onko helsinkiläisillä saumoja?

hREDS ESEA Advance turnauksessa tosipaikan edessä. Miten käy ottelussa ukrainalaista Project X:ää vastaan? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Project X - hREDS
Marraskuu 12,2020
21:30

ESEA Advanced Season 35: Project X – hREDS 11.111.2020 Klo 21:30

Liigajoukkue Helsingin IFK:n alalainen esports-tiimi hREDS on mukana CS:GO:n ESEA Advanced Season 35:lla. Turnaus on tarkoitettu alemman tason jengeille, joka tarjoaa vähän käteistä sekä paikkoja isommille areenoille. Suomalaisjoukkue kohtaa torstaina 12. marraskuuta tulos tai ulos ottelussa ukrainalaisen Project X:n.

hREDS kolmosksorin joukkue Project X:n rinnalla

hREDS on varsin pieni joukkue vaikkakin mahtuu kotimaamme TOP 5 Counter-Strike nippuihin. Helsinkiläiset ovat tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 183 kun viimeisen kuukauden aikana sijoitus on parantunut peräti 36 pykälällä. Joukkue on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta vain kolme, kun Suomen kärkijoukkueihin kuuluvat HAVU, KOVA ja SJ ovat voittaneet useaan otteeseen hREDS:in. Tämän turnauksen avausottelussa suomalaiset hävisivät tanskalaisille Lyngby Vikingsille (#68) 1-2 kun taas edellisellä ottelussa hREDS kaatoi ranskalaislegioona The Dicen (#129) 2-1.

Ukrainalainen Project X majailee juuri nyt rankingissa tontilla #80 kun vielä elokuussa joukkue oli sijalla 44. mikä on seuran paras noteeraus. Project X on pelannut tänä vuonna enemmän kuin hREDS ja joukkue on kohdannut myös keskisuuria nimiä kuten c0ntact, Copenhagen Flames ja Movistar Riders, napaten voitot kahdesta ensimmäisestä ja viimeiseltä yhden kartan. Ukrainalaiset antoivat myös vastikään SJ Gamingille kuokkaan lukemin 2-0 kun hREDS on hävinnyt SJ:lle vuonna 2020 viisi karttaa putkeen…

Veikkaus Project X – hREDS

Project X on tässä iso ennakkosuosikki ja ansaitusti. Me uskomme, että ukrainalaiset voittavat tämän ottelun mutta koska 1.18 kerroin ei houkuttele täytyy pelikohdetta kaivaa hieman syvemmältä. hREDS on mahdollisuudet karttavoittoon, jos joukkue saa Dust2 mapin peleille. Kartta on hREDS:n ehdoton ykkösvalinta ja juuri tässä joukkue on voittanut kahdessa edellisessä vastustajansa Pasi ”RAIMOVORMISTO” Koskisen johdolla. Project X on kaiken lisäksi Dust2:ssa peräti kuuden kartan tappioputkessa, joten suomalaisten sauma lepää karttavoittoon lepää marokkolaisen auringon alla….

Complexity - ENCE

Lyö vetoa hREDSIN ottelusta!

Yllättäisikö hREDS kuuman RAIMOVORMISTON johdolla ukrainalaiset vähintään yhdessä kartassa?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä