Astralis - FaZe Clan 15.05.2020 klo 21.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 15.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Astralis - FaZe Clan. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Astralis - FaZe Clan
May 15,2020
21:00

Road to Rio: Astralis – FaZe Clan

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.45 – 2.66

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

CS:GO Road To Rio on Euroopan lohkon osalta tullut siihen pisteeseen että tänään perjantaina 15.05.2020 taistellaan paikoista sunnuntaina 17.05.2020 pelattavaan Grand Final otteluun. Alemman korin finaalissa toisensa kohtaavat ranskalaiset Team Vitality sekä G2, ylemmän korin finalistit sen sijaan ovat Astralis vs. FaZe Clan. Otteluista jälkimmäinen alkaa perjantaina kello 21.00.

Lähtökohdat otteluun Astralis – FaZe Clan

Astralis vs FaZe Clan ottelu tulee olemaan todellinen herkkupala CS:GO-faneille. Ottelussa kohtaavat kaksi aivan järkyttävässä vireessä olevaa joukkuetta, jotka molemmat janoavat voittoa. Astralis lähtee tähän otteluun HLTV-rankingin sijalta 1. Tanskalaiset ovat voittaneet edellisestä kymmenestä ottelusta kahdeksan ja tällä hetkellä joukkue on kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

FaZe Clan sen sijaan löytyy HLTV-rankingista sijalta 7. Jenkkijoukkue on jo peräti yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja edellisestä kymmenestä joukkue on taipunut vain kerran. FaZe Clan on juuri nyt loistavassa yhdeksän kartan voittoputkessa omassa lempikartassaan ja ykkösvalinnassaan Miragessa, mutta Astralis poistanee tämän kartan pelistä.

Astralis niskan päällä keskinäisissä kohtaamissa

Tämä ottelupari on äärimmäisen kiinnostava ja lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset. Astralis voitti edellisen pudotuspeliottelun G2 vastaan suoraan 2-0 (16-13 Vertigo, 16-7 Overpass) kun taas FaZe Clan tahkosi peräti 4,5h mittaisen ottelun NiP:iä vastaan, joka päättyi lopulta 2-1 (9-16 Overpass, 25-22 Mirage, 19-16 Train) jenkeille.

Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa lukuisia kertoja ja tanskalaiset johtavat H2H karttatilastoa lukemin 23 – 12. Mikä merkillepantavinta, edellisestä kymmenestä BO3 tai BO5 ottelusta jokainen on päättynyt 2-0 tai 3-0 lukemin, näistä otteluista voitot ovat Astraliksen hyväksi 7-3.

Kerroinpoiminnat Astralis – FaZe Clan

Me odotamme tästä ottelusta Astraliksen voittoa. Tanskalaisten tähtisikermä ”device” ja ”Magisk” etunenässä ovat tällä hetkellä tulikuumia. Sikäli kun Mirage ja Vertigo bannataan karttavalinnoissa varmasti niin Astralis lyö pöytään FaZea paremmat voittotilastot kaikissa muissa kartoissa paitsi Nukessa, Nuke on itseasiassa tanskalaisten first pick 44%:lla ja joukkue halunnee pelata ja voittaa tämän tänään. Poimitaan vetoihin suosikin voitto, alle 2.5 karttaa sekä 1. kartan voittaja.

Kerroinpoiminnat VulkanBetiltä!

  • Astralis voittaa – 1.45
  • Astralis voittaa 1. kartan – 1.62
  • Ottelussa alle 2.5 karttaa – 1.63

Astralis pureksii jenkit

Astralis on iso ennakkosuosikki ja me uskomme tanskalaisten voittoon. Loppuisiko ottelu peräti 2-0? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja