Astralis - G2 13.05.2020 klo 21.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 13.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Astralis - G2. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Astralis - G2
May 13,2020
21:00

Road to Rio: Astralis – G2

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.42 – 2.81

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

CS:GO Road to Rio on edennyt pudotuspelivaiheeseen ja keskiviikon 13.05.2020 suurin ottelu on ehdottomasti Euroopan lohkon ylemmän jatkosarjan semifinaaliottelu Astralis vs. G2. Tanskalainen Astralis on maailman ranking ykkönen kun ranskalaiset haastajat ovat vastaavasti sijalla 6. Astralis on ottelun iso ennakkosuosikki, pystyykö G2 horjuttamaan maailman parasta joukkuetta?

Ottelun altavastaaja G2 on voittanut Astraliksen viimeksi helmikuussa 2018. Tästä voitosta on siis aikaa jo yli kaksi vuotta. Tuo ottelu pelattiin StarSeries Season 4:lla ja ottelu oli merkityksetön alkulohkon ottelu. Tämän ottelun jälkeen joukkueet ovat kohdanneet peräti kymmenen kertaa ja Astralis on vienyt näistä kaikki. Tanskalaisten kokoonpano, yksi kaikkien aikojen CS: GO nipuista, on edelleen sama kuin kaksi vuotta sitten, G2 on vaihtanut monesti pelaajia mutta se ei ole auttanut H2H kohtaamisissa.

Lähtökohdat otteluun Astralis – G2

Astralis lähtee tähän otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Karttoja joukkue on hävinnyt tässä otannassa kaksi, ENCElle sekä NiP:lle. ENCE voitti hienosti Astraliksen first pickin Nuken ja NiP Vertigon. Kaiken kaikkiaan Astralis on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi, kaikkien vastustajien ollessa eliittijoukkueita.

G2 ei ole yhtä oivassa vireessä kuin Astralis. Joukkue hävisi lohkovaiheessa peräti kolme ottelua mutta oli siitä huolimatta lohko kakkonen FaZe Clanin voittaessa jokaisen ottelun. Edellisestä viidestä joukkue on voittanut kolme. G2 edustava ranskalainen legenda Kenny ”KennyS” Schrub on ollut loistava ja mies on napannut MVP palkinnon ottelu toisensa jälkeen. Yksi mies ei kuitenkaan kanna joukkuetta voittoon ja vaikka sekä nexa että –huNter ovat pelanneet hyvin, niin balkanilaisten otteet ovat heilahdelleet liikaa. Mikä on tämän duon päivän vire?

Kerroinpoiminnat Astralis – G2

Meidän pelivalintamme tähän otteluun on Astralis. Vedonlyöntikertoimet suoralle voitolle ovat melko matalat, joten jos havittelet isompaa kerrointa, niin tulosveto 2-1 Astralikselle antaa mukavan palautuksen.

Edellisestä viidestä B03 ottelusta kolme on päättynyt tässä otteluparissa 2-1 tulokseen. G2 on peräti 7 kartan voittoputkessa Vertigossa jossa Astralis hävisi NiP:lle. Vertigo on G2:n kakkosvalinta, olisiko aika käyttää pelisilmää ja poimia tämä heti alkuun Dust2 sijaan, jossa Astralis on ollut viime aikoina vahvoilla? Lähdetään siitä, että Astralis voittaa mutta ranskalaiset laittavat pystyyn kunnon taistelun!

Kerroinpoiminnat VulkanBetiltä!

  • Astralis voittaa – 1.41
  • Astralis voittaa 2-1 – 3.49

Astralis napsii ranskalaiset

Astralis on iso ennakkosuosikki ja me uskomme tanskalaisten voittoon. Poimitko suoran voiton vai kokeiletko tulosvetoa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja