Cloud9 - 100 Thieves 02.05.2020klo 23.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 02.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Cloud9 - 100 Thieves . Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: Cloud9 - 100 Thieves
May 02,2020
23:00

Road to Rio: Cloud9 – 100 Thieves

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.40 – 1.50

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ESL One Road to Rio ottelut jatkuvat lauantaina 02.05.2020. Veikkauksemme osuivat eilen täysin nappiin Dignitas – ENCE sekä Liquid – FURIA otteluissa. Ei kahta ilman kolmatta? Miten käy tänään kello 23.00 alkavassa ottelussa Cloud9 – 100 Thieves? Rosvojoukkue lähtee otteluun kertoimien valossa isohkona ennakkosuosikkina.

Cloud9 hyvässä lennossa

Cloud9 lähtee otteluun HLTV rankingissa sijalta 24. Joukkue on ollut tässä turnauksessa hyvässä iskussa, kun se on ensimmäisen ottelun Triumph tappion jälkeen voittanut kaikki kolme seuraavaa ottelua lukemin 2-1.  Kaiken kaikkiaan Cloud9 on voittanut edellisestä viidestä ottelusta 4. Mikä huomionarvoista niin joukkue on hävinnyt voitokkaissa otteluissaan 3 / 4 kertaa avauskartan ja ainoa voittokin irtosi vasta jatkoajalla Evil Geniusessia vastaan. Cloud9 otteluiden alut ovat siis olleet verkkaisia mutta samalla jenkit ovat osoittaneet henkistä kanttia nousten jatkuvasti takaa ohi voittoihin. Cloud9 joukkueen karttavalinta on luultavasti Inferno. Joukkue on Infernossa neljän kartan voittoputkessa, Overpasissa seitsemän kartan voittoputkessa ja silti prosentuaalisesti katsottuna Dust2 on 80% voittoprosentilla joukkueen vahvin. Vaikea nähdä, etteikö Cloud9 voittaisi vähintään yhtä karttaa tässä ottelussa!

100 Thieves ilman valmentajaa

100 Thieves on rankattu maailman kymmenenneksi parhaaksi joukkueeksi. Sijoitus on tippunut pykälällä viime viikosta ja joukkueen form käyrä tällä hetkellä menossa kohti lattiaa. Australialaiset ovat pelanneet tässä turnauksessa kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi viimeisintä Triumphia ja Evil Geniusesia vastaan. Molemmat voitot irtosivat hyvillä esityksillä eikä ennakkosuosikin asema ole tässä ottelussa tuulesta temmattu. Joukkueen suoritus taso on kuitenkin vaihdellut ja 100 Thievesin sekä joukkueen valmentajan tiet erkanivat valmentajan aloitteesta kesken tämän turnauksen 28.4. Entinen valmentaja Aleksandar “kassad” Trifunovićini sanoi ”Tulevaisuuden visiot eivät kohtaa seuraavan stepin ottamisessa, meillä on erimielisyyksiä, miten edetä ja ratkaista nykyiset ongelmat, jotka ovat vaivanneet vähän aikaa.”

Kerroinpoiminnat

Cloud9 joukkueen voitto tarjoaa tähän otteluun todella maukkaan kertoimen. Jenkeillä on paremmat statsit viime ajoilta ja 100 Thieves kärvistelee valmentajatilanteen kanssa. Lisäksi online-ottelut ovat arvaamattomia ja tasoittavat asetelmia. Lähdetään hakemaan rohkeasti underdogin voittoa.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • Cloud9 +1,5 – 1.45
  • Cloud9 voittaa – 2.40
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 1.90

Altavastaajaa lapulle?

Hyvin pelannut Cloud9 toisi voitolla hyvät palautukset. Miten vastaa sisäisten ongelmien kanssa painiva 100 Thieves? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja