CS:GO Road to Rio: Copenhagen Flames - C0ntact 24.04.2020 klo 16.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 24.04.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Copenhagen Flames - C0ntact. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: Copenhagen Flames - C0ntact
huhtikuu 24,2020
16:00

Road to Rio: Copenhagen Flames – C0ntact

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.66 – 1.45

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

CS:GO Road To Rio ottelut jatkuvat perjantaina 24.04.2020. Tällä kertaa poimimme vihjeeseen otteluun Copenhagen Flames – C0ntact. Otteluun sinivalkoista mielenkiintoa tuo C0ntactin riveissä vakuuttavaa jälkeä tekevä Otto ”ottoNd” Sihvo. Suomalainen on kolmen kuukauden tilastojen valossa joukkueensa paras pelaaja. Mikä on ottoNd:n panos ottelun lopputulokseen perjantaina?

Copenhagen Flames aaltoliikkeessä

Copenhagen Flames on tällä hetkellä CS:GO:n maailman ranginkissa sijalla 46. Joukkue on noussut huhtikuun puolivälin jälkeen tilastossa peräti 15. sijaa ja joukkueen form kelpoa katseltavaa. Edellisestä viidestä ottelusta tanskalaiset ovat voittaneet kolme. Pidemmässä tarkastelussa Flamesin kevät kausi on kuitenkin ollut mollivoittoinen. Joukkue hävisi Flashpointissa kaikki neljä otteluansa eikä joukkue onnistunut nappaaman kuin yhden karttavoiton koko turnauksessa. Tämän jälkeen joukkue menetti tähtipelaajansa René “TeSeS” Madsen eikä tilalle tullut tulokas Jonas “Queenix” Dideriksen ole vielä täysin sisällä joukkueessa.

Näin turnaus etenee ENCEn sekä suomalaispelaajia sisältävien C0ntact ja  GODSENT joukkueiden osalta: 

Taulukko IS.fi

Kerroinpoiminnat

C0ntact löytyy tällä hetkellä maailmanlistalta sijalta 32 ja on tämän ottelun ennakkosuosikki. Joukkueen otteet eivät ole kuitenkaan viime aikoina häikäisseet ja onlineturnaukset tarjoavat altavastaajille yllätysmahdollisuuden. OttoNd on pelannut hyvin mutta Luka ”emi” Vukovic oli edellisessä ottelussa MAD Lionsia vastaan jopa riippakivi. Jos otteet ovat samat niin ei C0ntact missään nimessä dominoi. Pienoinen yllätysvoitto köpiksen liekeille?

. Kerroinpoiminnat Vulkanbet: 

  • Copenhagen Flmaes +1,5 – 1.35
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 1.87
  • Copenhagen Flames voittaa – 2.03

C0ntact hakee vielä parasta peliään

C0ntact gaming ei ole pelannut kuin vasta yhdessä kilpailullisessa turnauksessa sen jälkeen, kun joukkue osti käytännössä koko ex-CR4ZY joukkueen kokoonpanon. Joukkue esiintyi Flashpointissa vaihtelevasti. Joukkue voitti turnauksen alkulohkossa juuri Copenhagenin 2 – 0 mutta tämän jälkeen tuli tukkaan sekä HAVU:lta että turnauksen voittaneelta MAD Lionsilta. Toisessa vaiheessa joukkue voitti ensin FunPlus Phoenixin mitä seurasi jälleen häviö MAD Lionsille sekä FunPlus:lle. C0ntact sijoittui lopulta yhdeksänneksi mikä ei ollut sitä mitä joukkue odotti.

Altavastaaja vie?

Copenhagen Flames lähtee otteluun altavastajana mutta kertoimet ovat melko lähellä toisiaan. Tanskalaisille revanssi Flashpointin tappion jälkeen? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja