Dignitas - ENCE 01.05.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 01.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Dignitas - ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: Dignitas - ENCE
May 01,2020
19:30

Road to Rio: Dignitas – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.30 – 1.55

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports joukkueen ENCE:n urakka Rion Major turnauksen karsinnoissa Road to Riossa jatkuu Vappupäivänä ruotsalaista legendaarista Dignitas joukkuetta vastaan. Molemmat joukkueet löytyvät tällä hetkellä A-lohkon jumbosijoilta. Voitosta irtoavat pisteet olisivat sekä suomalaisille että ruotsalaisille todella arvokkaat. Miten kello 19.30 alkavassa ottelussa käy?

”Jamppi” debytoi – ENCE voitti kolme ottelua

ENCE on tässä turnauksessa kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue voitti turnauksen avauksessa HLTV:n ranking ykkösen fnaticin suoraan 2-0. Tämä kasvatti odotuksia ENCEn turnausmenestyksen suhteen mutta tuota makeaa voittoa on seurannut tappiot Hereticsille, NiP:lle sekä compLexitylle.

ENCE on mukana tämän turnauksen kanssa samaan aikaan Elisan Invitational turnauksessa, joka toimii Pohjoismaiden Blast Premier karsintana. Turnaus alkoi eilen ja ENCE voitti kaikki kolme otteluaan (BO1) sekä oman lohkonsa. ENCE kaatoi kerrasta poikki otteluissa ennakkosuosikki GODSENTin, Apeksin ja tämän iltaisen vastustajan Dignitaksen. ENCEllä oli mukana eilisissä otteluissa uusi nuori tähtiepelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen. Jamppi pelasi kelvollisesti mutta ei häikäissyt. Miehistö vaihdokset pelipäivien välillä voivat kuitenkin sekoittaa pakkaa ja ravistella henkisesti eilen sivussa ollutta Sami ”xseveN” Laasasta, kenen tämän hetken rating on vain 0.89 ja joukkueen huonoin.

Kerroinpoiminnat

ENCE lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Joukkue voitti eilen Dignitaksen, ENCEn form sekä ranking on parempi ja eiliset kolme voittoa kokonaisuutena ovat varmasti tappiota kärsineelle nipulle merkittävät. Dignitas hävisi eilen vain yhden ottelun kolmesta ja tässä turnauksessa suorittaminen on ollut samalla tasolla suomalaisten kanssa. Uskomme että tarjolla on tasainen ottelu, jossa ratkaisu haetaan kolmannesta kartasta. Molemmat joukkueet pelasivat eilen 2/3 pelissä yli 26,5 kierrosta. Tämän voisi poimia myös ensimmäiseen karttaan.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • Kartta 1., eriä yhteensä yli 26,5 – 1.80
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 1.90

Voitto maistuisi ENCElle

ENCE on kertoimien valossa ennakkosuosikki ja voitto olisi maukas! Dignitas haluaa kuitenkin revanssin eilisestä ja voitto maistuisi ruotsalaisille yhtä lailla. Ratkaisu tänään vasta kolmannessa kartassa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja