ENCE - Astralis 09.05.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 09.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään ENCE - Astralis. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO ENCE - Astralis
May 09,2020
19:30

Road to Rio: ENCE – Astralis

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.87 – 1.24

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports joukkue ENCE viimeinen ottelu Road to Rio karsinnoissa on edessä lauantaina 07.05.2020 kello 19.30 alkaen. Sinivalkoinen joukkue äärimmäisen jännittävässä tilanteessa. Joukkue on tällä hetkellä neljän parhaan joukossa ja jatkopeleissä kolmanteen sijaan oikeuttavilla yhdeksällä pisteellä. ENCE takana niskaan hengittää kuitenkin peräti kolme joukkuetta (fnatic, Vitality, Heretics) samoissa pisteissä! Voitto varmistaisi jatkopaikan ja jopa tappiolla voi edetä eteenpäin jos tähdet ovat kohdillaan, mutta sen varaan ei kannata laskea. Edessä siis herkullinen ottelu!

ENCE hyvässä iskussa!

ENCE on parantanut viime otteluissa otteitaan kuin sika juoksuaan. Suomaisjoukkue on tällä hetkellä jo peräti kuuden ottelun voittoputkessa ja edelliseen kahdeksaan otteluun ENCE on voittanut vähintään yhden kartan. ENCE teki aiemmin ison hankinnan, kun nuori lupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen liittyi joukkueen riveihin. Jamppi debytoi Elisa Invitational turnauksessa, jossa ENCE voitti kaikki neljä peliään. 18 – vuotias pelaaja ei ole mukana tässä turnauksessa mutta hyvät otteet tarttuneet koko kokoonpanoon. Erityisesti Aleksi ”allu” Jalli on ollut todella kuuma pelaaja.

ENCE lähti edelliseen otteluun Vitalitya vastaan kertoimien valossa isona altavastaajana. Joukkue kuitenkin murskasi ranskalaiset 2 – 0 (Mirage 16-9, Nuke 16-6). Jo mainittu allu painoi Nukessa hurjat 26 tappoa 22 kierroksen aikana. ENCE voitti ottelun taktisesti ja erityisesti supertähti Mathieu ”ZywOo” Herbautin pimentäminen oli lopputuloksen kannalta isoa asia.

Astralis A-lohkon kärjessä

Astralis on tällä hetkellä HLTV-rankingin ykkönen eli maailman parhaaksi arvioitu joukkue. Astralis on hävinnyt tässä turnauksessa vain yhden ottelun, kun ENCEn voittama fnatic nitisti tanskalaiset lukemin 1-2. Edelliseen kymmeneen otteluun Astralis on voittanut yhdeksän ja voitoista kuusi on tullut suuoraan 2-0 lukemin. Kolmen kuukauden voittoprosentti on kova 65,2%. Astralis omaa otteluun lähdettäessä ENCE paremmat voittoprosentit kaikissa muissa kartoissa paitsi bannikartassaan Miragessa. Astraliksen kaikilla pelaajilla on tällä hetkellä rating vähintään 1.08 joka kertoo kovasta tasosta. Joukkueen ykköstykki on Nicolai ”device” Reedtz. Mies valittiin vuoden 2019 kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi ja tahti on edelleen sama.

Kerroinpoiminnat

ENCE lähtee tähänkin otteluun altavastaajana. Vaikka ENCE on nyt hyvässä lennossa ja vaikka suomalaiset saisivat pysäytettyä devicen kuten tekivät ZywOolle niin Astralis on kokonaisuutena todella hyvä joukkue. Haimme viimeksi onnistuneesti yllätysvoittoa mutta lauantai-illan otteluun ei riitä rohkeus. ENCE:llä on kuitenkin mahdollisuudet karttavoittoon ja erityisesti ensimmäiset kartat ovat olleet Astraliksen otteluissa tässä turnauksessa tiukkoja. Panokset ovat isot ja ENCE taistelee vähintään yhden kartan.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • ENCE +1,5 – 2.05
  • Kartat yli 2.5 – 2.30

ENCE taistelee mutta mihin se riittää?

ENCE on viiden ottelun voittoputkessa ja hyvässä vireessä, mutta riittääkö se maailman listan ykköstä vastaan? Ehkä ei mutta kyllä suomipoika yhden kartan voittaa. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja