ENCE - Complexity 29.04.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 29.04.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään ENCE - Complexity. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: ENCE - Complexity
huhtikuu 29,2020
19:30

Road to Rio: ENCE – Complexity

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.20 – 1.65

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esports joukkueen ENCE:n ottelut jatkuvat CS:GO Road to Rio turnauksessa keskiviikkona 29.04.2020. Suomalaiset ottivat eilen (vihjeemme mukaisesti) 2-1 pataan Ninjas in Pyjamas joukkueelta mutta totuuden nimissä on sanottava, ettei suomalaiset juhlat olleet tuossa ottelussa kaukana! Miten ENCE pelaa keskiviikkoiltana monikansallista Complexityä vastaan?

ENCE-fanit repivät hiuksia päästään

ENCEn otteluiden veikkaaminen ja seuraaminen on tällä hetkellä todella haastavaa. Joukkue oli vielä hetki sitten yhdeksän ottelun tappioputkessa, jonka jälkeen joukkue voitti NiP:n sekä maailman parhaaksikin tituuleratun fnaticin. Surkea esitys Heretecsiä vastaan oli kuitenkin melkoinen droppi. ENCE pelasi eilen hyvin ja ratkaisuja otteluun haettiin jatkoajalta. Lopulta Ninjas in Pyjamas oli parempi lukemin 2-1 (Train 21-19, Overpass 17-19, Inferno 16-5). Erityisesti ENCE-legenda Aleksi ”allu” Jalli loisti ja mies janoaa voittoja.

Complexity tappioputkessa

Complexity lähtee ENCEä vastaan illan otteluun kolmen ottelun tappioputkessa ja vain yksi voitto vyöllään edellisestä viidestä. Complexityn vastustajat ovat kuitenkin olleet tappioon päättyneissä otteluissa tasoa huippu: Natus Vincere, Astralis, Vitality sekä myös ENCEn voittanut Heretics. Jokaisessa ottelussa on myös tarvittu kolme karttaa, kun rankingsijalla 26. oleva Complexity on haastanut tosissaan maailman kärkeä.

Kerroinpoiminnat

Complexity on asetettu ottelussa ennakkosuosikiksi, vaikka ENCE on paremmin rankattu ja viiden ottelun otannassa voitokkaampi. Erot ovat kuitenkin pieniä ja vetomarkkinat katsovat ENCE alaspäin Heretics tappion jälkeen. Complexity pelaa hyvin samalla tyylillä kuin esimerkiksi GODSENT tai G2, joille ENCE on hävinnyt. Tasainen ottelu luvassa! Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • ENCE +1,5 – 1.35
  • Kartta 1., eriä yhteensä yli 26,5 – 1.80
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 1.90

Voitto maistuisi ENCElle

ENCE on kertoimien valossa ennakkosuosikki mutta joukkueella on hyvät saumatv voittoon. Complexityn seitsemästä edellisestä BO3 tappiosta peräti kuusi on päättynyt 2-1. Ratkaisu tänäänkin vasta kolmannessa kartassa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja