ENCE - Copenhagen Flames 12.05.2020 klo 21.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 12.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on ENCE - Copenhagen Flames. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO ENCE - Copenhagen Flames
May 12,2020
21:00

Road to Rio: ENCE – Copenhagen Flames

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.51 – 2.48

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomen suurimman esports joukkueen ENCEn matka Road to Rio karsinnoissa tulee päätökseensä tiistaina 12.05.2020 klo 21.00 alkavassa ottelussa Copenhagen Flamesia vastaan. Tämä ottelu on sijoitusottelu, jossa määritellään sijat 9. ja 10. Lopullisella sijoituksella on merkitystä muun muassa Major-turnausten karsintapisteiden keräämisen kannalta. ENCE lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina mutta Copenhagen Flamesia ei pidä aliarvioida.

ENCE hyvässä vireessä!

ENCE on pelannut huhti-toukokuussa paremmin kuin pitkään aikaan sen jälkeen, kun ENCEn ja Aleksi ”aleksib” Virolaisen tiet erkanivat. ENCE lähtee tähän otteluun allaan neljä voittoa edellisestä viidestä ottelusta sekä muun muassa mukavassa neljän kartan voittoputkessa Dust2 kartassa mikä ei ole joukkueen ensisijainen lemppari. ENCE taisteli edellisessä ottelussa vielä paikasta pudotuspeleissä mutta niin ikään tanskalainen joukkue ja ehdotonta maailman kärkeä oleva Astralis kaatoi suomalaiset lukemin 1-2 (Train 17 – 19, Nuke 16-12, Inferno 11-16). ENCE pelasi ottelussa hyvin laittaen Astraliksen tiukille. Suomalaisilla olisi ollut edellytykset jopa voittoon mutta ottelun viimeinen kartta ei mennyt niin sanotusti nappiin allulta eikä xsevenNiltä jotka olivat pahasti pakkasen puolella. Miika ”suNny” Kemppi sen sijaan oli vahvassa vireessä läpi ottelun:

Copenhagen Flamesilla uusi valmentaja

Copenhagen Flames löytyy tällä hetkellä HLTV-rankingista sijalta 36. Joukkue voitti karsintojen B-lohkossa juuri ne kaksi joukkuetta, jotka pitikin voittaa jatkopaikkaa hakiessa eli c0ntact gamingin, Northin sekä Movistars Ridersin. Näiden voittojen kylkeen olisi tarvittu vielä yksi kova päänahka mutta paremmin rankatut joukkueet GODSENT, G2, FaZe sekä mousesports kaikki voittivat kööpenhaminalaiset lukemin 2-1.

Flames kertoi keskiviikkona 07.05.2020 tehneensä vuoden mittaisen valmentajasopimuksen Morten “zEVES” Vollan kanssa. Joukkue on pelannut kaksi ottelua hänen alaisuudessaan ja hävinnyt molemmat. Miehen aiempi valmentajapesti Dignitaksen kanssa vuonna 2017 päättyi 8kk pestin jälkeen potkuihin heikkojen tulosten takia. Alku ei ole ollut lupaava ja tämä sataa ENCEn laariin.

Kerroinpoiminnat

ENCE on pelannut hyvin ja me lähdemme tässä ottelussa ENCEn kelkkaan. Joukkue on parantanut otteitaan talvesta huomattavasti mutta joukkueen suorittamisesta puuttuu edelleen tasaisuus. Taso vaihtelee otteluiden välillä ja pahimmillaan jopa pelien sisällä. Copenhagen Flames sen sijaan nappasi jokaisessa alkulohkon ottelussa vähintään yhden kartan ja haastoi hyvin kärkijengejä. Tässä ottelussa haetaan ratkaisua hyvin todennäköisesti kolmannesta kartasta.

Kerroinpoiminnat VulkanBetiltä!

  • Copenhagen Flames +1,5 – 1.54
  • Kartat yli 2.5 – 2.16

ENCE turnaus päättyy tähän otteluun

Copenhagen Flames on hävinnyt viimeksi ottelun suoraan 2-0 19.4.2020. Eiköhän tanskalaiset nappaa suomalaisiakin vastaan yhden kartan! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja