CS:GO Road to Rio: ENCE - fnatic 22.04.2020 klo 16.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 22.04.2020 monta ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin ENCE - fnatic. Lue vihje ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: ENCE vs. fnatic
huhtikuu 24,2020
16:00

Road to Rio: ENCE – fnatic

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.87 – 1.24

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ENCE surkeassa vireessä – Sadepilvellä kuitenkin hopeareunus?

Suomalainen CS:GO joukkue ENCE on kovan paikan edessä 22. huhtikuuta alkavassa CS:GO ESL One: Road to Rio turnauksessa. Parhaimmillaan HLTV:n rankingissa jopa sijalla 2. ollut suomalaisjoukkue on ollut syöksykierteessä viime syksystä lähtien. Entinen maailmanlistan kakkonen on nyt sijalla 24. eikä joukkue ole saavuttanut merkittäviä voittoja vuonna 2020. Tällä hetkellä kukaan ei juuri usko ENCE:n uuteen tulemiseen eikä joukkueen henkisen kantin kannalta ole ainakaan helppo kuulla kilpaveljien (Aleksandr ”s1mple” Kostylievin ja Kenny ”kennyS” Schrubin)  arvioivan ”ENCEn ajan CS:n huipulla olevan toistaiseksi ohi”.

ENCE on pelannut vuonna 2020 kolmetoista ottelua, joista se on voittanut vain kolme. Pisimmillään joukkueen tappioputki oli yhdeksän ottelun mittainen. Otteluun fnaticia vastaan ENCE lähtee allaan 2-1 voitto niin ikään ruotsalaisesta ja paremmin rankatusta NiP:stä. ENCE päätti tähän voittoon ESL Pro Leaguen Season 11 ottelut ja ehkä voitto antoi pienen pilkahduksen paremmasta? Turnaus antoi muutenkin viitteitä että ENCE:n peli olisi menossa pala palalta paremmin takaisin oikeisiin uomiin.

Kerroinpoiminnat

fnactin on maailman listan tämän hetken kolmonen, ruotsalaiset ovat voittaneet edellisestä viidestä ottelustaan neljä ja pidemmässä 18 ottelun sekä 46 kartan otannassa fnatic on voittanut 72.3% otteluistaan. fnactic on ottelun selvä ennakkosuosikki kertoimien valossa ja vaikka kuinka suomalaisten lasien läpi tilannetta katsoisi niin tämä ottelu menee länsinaapuriin. fnatic on terroristipuolella maailman paras pistoolijoukkue viimeisen 12kk aikana, joka tukee näkemystämme siitä että tämä ottelu menee 0-2 fnaticille. Poimimme otteluun eSportsiin keskittyneeltä vedonlyöntisivusto Vulkanbetiltä muutaman vetokohteen:

  • Ottelussa alle 2.5 karttaa – 1.60
  • fnatic voittaa 1. kartan ensimmäisen pistoolikierroksen – 1.79
  • fnatic voittaa -1,5 – 1.85

Huhut: Elisa ”Jamppi” Olkkonen siirtymässä ENCEn riveihin, kuka tekee tilaa?

Huhujen mukaan ENCE on nappaamassa riveihinsä todellisen nuoren superpelaajan Elisan ”Jamppi” Olkkosen. Miten huhut vaikuttavat joukkueen dynamiikkaan, joka antoi viitteitä parantuneista otteista ESL Pro Leagueassa? Huhut saavat varmasti pallit tutisemaan, jos pelaajat alkavat hermoilemaa oman pelipaikkansa menettämistä. Jamppi on tällä hetkellä Valven pelikiellossa mikä tuo oman mausteensa soppaan.

fnatic vie

Otteluun voi hakea halutessaan hieman Suomi - Ruotsi asetelmaa jossa Suomi on pikkuveli joka haastaa länsinaapurin. Mahtavan sankaritarinan sijaan tällä kertaa käteen jäänee ruma tappio? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja