G2 - c0ntact 07.05.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 07.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään G2 - c0ntact . Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: G2 - c0ntact
May 07,2020
19:30

Road to Rio: G2 – c0ntact

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.15 – 5.12

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin käy myös mielenkiintoiselle esports-turnaukselle CS:GO Road to Rio. Euroopan lohkojen ottelut alkaa olla pian taputeltu ja sitä myöden muun muassa ENCEn suomalaispelaajien urakka taukoaa. Euroopan karsintojen B-lohkossa on ollut koko turnauksen ajan niin ikään suomalaisväriä, kun sekä GODSENT että c0ntact Gaming riveistä löytyy sinivalkoista osaamista. Tämän illan ottelussa G2 – c0ntact tulessa on jälkimmäisen riveissä vaikuttava Otto ”OttoNd” Sihvo.

G2 janoaa voittoa

Ranskalainen G2 on pelannut vahvasti ja ansainnut viidestä ottelusta kolme voittoa sekä yhdeksän pistettä. Näiden pisteiden turvin joukkue on vielä vahvasti kiinni pudotuspelien voittajien- vaihe paikassa. G2:n tavoitteena oli ehdottomasti lohkovoitto ja HLTV-ranking kutosella olisi siihen ollut mahdollisuudet. Tappio FaZe:lle sekä mousesportsille vei kuitenkin kärkisijan pois käsistä eikä paikka kahden parhaan joukossakaan ole selviö. Joukkue tarvitsee tästä ottelusta ehdottomasti voiton. Joukkueen kantavia voimia tässä turnauksessa ovat olleet KennyS ja huNter– mutta koko joukkueen focuksen pitää olla kunnossa, vaikka vastassa on lohkon jumbojengi.

c0ntact ollut pettymys

Maaliskuussa rankingissa parhaimmillaan sijalla 19. ollut c0ntact on tehnyt viime ajat kevätkyntöä. Ottelut eivät ole kulkeneet ja nykyinen sijoitus on jo 37. Joukkueen otteet näissä karsinnoissa ovat olleet itseasiassa melkoinen pettymys sillä tilillä ei ole yhtään voittoa. Ikävä sanoa mutta OttNd ei ole ollut parhaimmillaan yhdessä Espiran kanssa. Joukkueen kapteeni emi on tehnyt kaikkensa mutta se ei ole riittänyt. Pieni positiivinen kultareunus tappiolla kuitenkin on, joukkue on napannut kaikissa viidessä häviössä vastustajiltaan yhden kartan.

Kerroinpoiminnat

G2 on tämän ottelun todella suuri ennakkosuosikki ja todennäköinen voittaja sillä ranskalaiset haluavat varmistaa sijoituksena TOP 2:ssa ja joukkue on yksinkertaisesti parempi. Tämä kaksikko on kohdannut viimeksi heinäkuussa 2019 kun c0ntact oli viel CR4ZY, tuo ottelu päättyi 2-1. c0ntact omaa hyvät statsit Miragessa ja Infernossa ja toinen kartoista tullaan varmasti pelaamaan. c0ntact lähtee otteluun täysin paineettomasti ja ihan kiusanteko mielellä. Joukkue on voittanut edellisestä kahdeksasta ottelusta seitsemässä vähintään yhden kartan. Lähdetään hakemaan altavastaajille karttavoittoa, jolle on tarjolla todella hyvä kerroin!

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • c0ntact +1,5 – 2.40
  • Kartat yli 2.5 – 2.50
  • G2 2 – 1 c0ntact – 2.90

Altavastaajaa lapulle?

c0ntact on iso altavastaaja kertoimien valossa mutta karttajavoittoja on irronnut eikä nyt ole mitään paineita. Olemme tienanneet hyvin viime otteluissa altavastaajille, taas mennään! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja