Gen.G - FURIA 10.05.2020 klo 23.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 10.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Grand Final Gen.G - FURIA Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Gen.G - FURIA
May 10,2020
23:00

Road to Rio: Gen.G – FURIA

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.77 – 1.42

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Road to Rion Pohjois- sekä Keski-Amerikan karsinnat tulevat tänään päätökseen Grand Finalin muodossa. Kello 23.00 alkavassa finaalissa kohtaavat Yhdysvaltalainen Gen.G sekä brasilialainen FURIA. Ottelusta on luvassa kuuma ja tasainen kuten näiden kahden joukkueen aiemmastakin kohtaamisesta historian saatossa. Brasialaiset ovat pelanneet tässä turnauksessa lähes täydellisesti ja joukkue lähtee peliin ennakkosuosikkina viime otteluissa vahvasti pelannutta jenkkitiimiä vastaan.

Gen.G parantanut turnauksen edetessä

Gen.G voitti oman B-lohkonsa alkusarjassa. Joukkue voitti viidestä ottelusta neljä ja vei kartat nimiinsä 7-4. Ainoa tappio alkulohkossa tuli Cloud9 joukkueelle, jonka Gen.G tiputti eilen välierässä lukemin 2-1 (Inferno 16-10, Vertigo 13-16, Train 16-9). Gen.G on parantanut peliään turnauksen edetessä, erityisesti eilen joukkue esitti kehittymistä Infernossa, joka on ollut välillä vaikea ja missä joukkue otti aiemmin pataansa Cloud9:ltä 9-16.  Gen.G lähtee otteluun ranking-sijalta 23 ja selvänä altavastaajan mutta joukkueella on edellytykset isoon voittoon.

FURIA tappiotta

FURIA on ollut tässä turnauksessa jäätävän hyvä. Joukkue voitti kaikki alkusarjan viisi ottelua karttaerolla 10-2. Eilisessä välierässä FURIA kaatoi maailman viidenneksi rankatun Team Liquidin suoraan lukemin 2-0 (Overpass 16-14, Vertigo 16-12) ja todella vahvasti pelannut Kaike ”KSCERATO” Cerato toimitti yhdessä Yuri ”Yuurih” Santosin kanssa ottelussa 48 tappoa per ukko. FURIA on tällä hetkellä yksi maailman parhaista joukkueista sekä Miragessa että Overpassissa ja on ihme, jos joukkue dominoisi näissä, mikäli toinen kartoista osuu pelattavaksi finaaliin.

Kerroinpoiminnat Gen.G – FURIA

Grand Final pelataan tällä kertaa poikkeuksellisesti BO3 formaatilla, joten kumpikaan ei pääse aloittamana ottelua etulyöntiasemassa. FURIA on tällä hetkellä todella hyvä ja KSERATO on loistanut siihen malliin, että hän voi hyvin pokata turnauksen parhaan pelaajan pokaalin. Gen.G on kuitenkin ollut paha vastus brasseille ja kaksi edellistä kohtaamista tänä vuonna ovat molemmat menneet jenkeille 2-0. Me uskomme, että tästä tulee tasainen ottelu, jossa molemmilla joukkueilla on tietyt mielikartat. Povaamme että finaali tarjoaa finaalin arvoisesti täydet kolme karttaa!

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • Gen.G +1,5 – 1.60
  • Kartat yli 2.5 – 2.00

FURIA ennakkosuosikki mutta...

... Gen.G on ollut todella paha vastus brasialaisille. Gen.G 6 - 3 FURIA edellisessä yhdekssä keskinäisessä. Jenkit kiusaavat tänäänkin FURIAa minkä vuoksi ratkaisu vasta kolmannessa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja