CS:GO Road to Rio: GODSENT - G2 23.04.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 23.04.2020 monta ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin GODSENT - G2. Lue vihje ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: GODSENT - G2
huhtikuu 23,2020
19:30

Road to Rio: GODSENT – G2

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.87 – 1.24

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ESL One: Road to Rio ottelut jatkuvat torstaina 23.04.2020 ja keskiviikkoisen ENCE ottelun tapaan myös torstaina laitetaan suomalaisosaaminen koitokselle Counter-Strike areenoilla ottelussa GODSENT – G2 Esport. Tämä ottelu on todella mieleenkiintoinen kohtaaminen kahden laadukkaan jengin välillä.

GODSENT voittoputkessa

Kuten todettua tässä ottelussa on suomalaista verta kentällä, kun Jesse ”zehN” Linjala hyökkää GODSENT:n riveisssä G2:n kimppuun. GODSENT on tällä hetkellä maailman rankingissa sijalla 20. Joukkue on tullut reilussa viikossa neljä pykälää alaspäin tilastoissa mikä on sinänsä mielenkiintoista, että joukkue on viiden ottelun voittoputkessa. Tiputusta selittää kuitenkin vastustajien huonompi ranking ja se että GODSENT oli kaikissa ennakkosuosikki. Yhtä vaille kaikissa otteluissa tarvittiin myös täydet kolme erää, joten mistään dominoinnista ei voida puhua voittoputkesta huolimatta.

Kerroinpoiminnat

G2 on juuri nyt rankattu maailman vitoseksi. Siinä missä GODSENT on operoinut DreamHack Masters Springs karsinnoissa viimeksi 19.04.2020 niin G2 on lepäillyt huhtikuun alussa päättyneen ESL Pro League otteluiden loputtua. G2 on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, molemmat tappiot tulivat 0-2 tuloksella ESL Pro Leaguessa mousesportsille sekä OG:lle. Pitkässä juoksussa G2 formi on huomattavasti parempi kuin GODSENT:lla ja eikä joukkue ole hävinnyt 29 karttaa sisältäneestä 12 edellisestä ottelusta kuin 16.7%. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa aiemmin kahdeksan kertaa. Otteluista kuusi on mennyt G2:n nimiin. Niin me uskomme käyvän myös tässä ottelussa.

  • G2 aasialainen tasoitus -1,5  – 1.93
  • G2 voittaa 1. kartan ensimmäisen pistoolikierroksen – 1.80
  • G2, 1 kartan kierrosten tasoitus -3,5 – 1.80

G2 lyö tiskiin kovat tilastot

G2 on ehdotonta maailman eliittiä. Yksi merkittävä tilasto tieto ranskalaisten eduksi on se, että se on edellisen kahdentoista kuukauden otannan mukaan maailman neljänneksi paras joukkue pistoolikierroksilla (voittoprosentti 52,9%) kun edelle menevät Astralis, Heroic ja hiuksen hienosti 0,1% erolla Liquid. Mitä tulee ylivoima ja alivoima tilanteisiin sekä siitä vedettäviin pelinjohdollisiin taitoihin niin G2 on näissäkin tilastoilla korkealla, kun joukkue 5vs4 ja 4vs5 tilastoissa molemmissa saavuttanut sijan 7 viimeisen 6kk otannassa.

G2 voitti juuri Euroopan mestaruuden League Of Legendsissä. Jatkuuko menestystarina Counter-Strikessa? 

G2 ennakkosuosikki

G2 lähtee otteluun ennakkosuosikkina. GODSENT on voittoputkessa mutta vastus on nyt kovempi. Rohkeasti vedot G2 selvälle voitolle? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja