GODSENT - mousesports 08.05.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 08.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään GODSENT - mousesports. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO GODSENT - mousesports
May 08,2020
19:30

Road to Rio: GODSENT – mousesport

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.77 – 1.25

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Road to Rion Euroopan karsinnat ovat viittä vaille valmiit. Suomalainen esports joukkue ENCE kohtaa huomenna viimeisessä ottelussaan maailman listan ykkösen Astraliksen. Sitä odotellessa voi jännittää muiden suomalaisten kuten Jesse ”zehN” Linjalan peliesityksiä GODSENT-joukkueen riveissä ottelussa GODSENT – mouseports. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä ulkona jatkopeleistä mutta kun kaksi ottelua on vielä jäljellä, niin voitolla mahdollisuudet jatkoon säilyvät molemmilla joukkueilla.

GODSENT koomassa

GODSENT aloitti tämän turnauksen huonosti ottamalla 0-2 turpaan G2:lta (Dust2 12 – 16, Vertigo 6-16). Tämän jälkeen ruotsalaisjoukkue napsi kolme peräkkäistä 2-1 voittoa kapteeninsa Kevin ”kRYSTAL” Amendin johdolla ja joukkue on näiden voittojen turvin vielä kiinni pudotuspeleissä. Jostain syystä joukkueen peli oli kuitenkin täysin hukassa Elisa Invitational turnauksessa missä se hävisi kaikki ottelunsa, vaikka oli yksi lohkon ennakkosuosikeista. Tämän jälkeen joukkue hävisi 0-2 FaZelle ja viimeksi vielä LOOT.BET turnauksessa Nordavindille. GODSENTin vire on laskusuunnassa pahasti juuri ennen yhden maailman parhaan joukkueen kohtaamista.

Ota GODSENT ja Jesse ”zehN” Linjala seurantaan: 

mousesports lennossa

mousesportsin suunta on lähes päinvastainen kuin GODSENTin. Saksalaiset hävisivät turnauksen aluksi yllättäen altavastaajille Movistar Ridersille sekä Northille. Kaksi peräkkäistä 2-0 tappiota eivät olleet läheskään sitä mitä maailman listan nelosena kiikkuvalta joukkueelta odotettiin. Edellisessä ottelussa joukkue voitti G2:n ja erityisesti joukkueen oma karttavalinta Train oli melkoinen näytös lukein 16 – 5. Vasta 17 – vuotias David ”frozen” Čerňanský ja Robin ”ropz” Kool ovat olleet edellisissä otteluissa vahvoja ja mikäli loppu joukkue herää omalle tasolleen niin mousesports menee ottelussa menojaan.

Kerroinpoiminnat

mousesports lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina ja me uskomme ennakkosuosikin voittoon. GODSENT tuskailee pelinsä kanssa eikä se ole voittanut kuudesta edellisestä kuin yhden. Alla on kaiken lisäksi kaksi suoraa 0-2 tappiota ja mousesports tulee bannaamaan heidän suosikki karttansa Overpassin. Me uskomme, että paremmat pelaajat, isomman itseluottamauksen ja niskalenkin H2H tilastoissa omaava mousesports voittaa ottelun suoraan kahdessa erässä.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • mousesports -1,5 – 1.75
  • Kartat alle 2.5 – 1.55
  • mousesports 2-0 – 1.70

Vain yksi ennakkosuosikki

mousesports on tämän ottelun iso ennakkosuosikki ja me uskomme että joukkue menee menojaan GODSENT ottelussa! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja