CS:GO Road to Rio: Heretics - ENCE (siirretty) 26.04.2020 klo 16.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 25.04.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Heretics - ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa! Huom! Ottelu siirretty sunnuntailel Telian verkko-ongelmien takia!
CS:GO Road to Rio: Heretics - ENCE
huhtikuu 26,2020
16:00

Road to Rio: Heretics – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.66 – 1.45

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ENCE nousemassa syöksykierteestä?

Suomalainen CS:GO joukkue ENCE on kovan paikan edessä 22. huhtikuuta alkavassa CS:GO ESL One: Road to Rio turnauksessa. Parhaimmillaan HLTV:n rankingissa jopa sijalla 2. ollut suomalaisjoukkue on ollut syöksykierteessä viime syksystä lähtien. Me emme esimerkiksi uskoneet edellisessä vedonlyöntivihjeessämme, että ENCE:llä olisi ollut mitään mahdollisuuksia sarjan avausottelussa maailman ranking kolmosta fnatic joukkuetta vastaan. Mutta vielä mitä, ENCE tuli näki ja voitti ottelun suoraan erin 2-0 ( Dust 2: 16-14, Mirage: 16-13).  ENCE hävisi ottelun ensimmäisen pistoolikierroksen juuri kuten tipsasimme mutta sen jälkeen joukkue pelasi todella hyvin molempien karttojen alut. Joukkuehengen kannalta on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että vaikka selvät johtoasemat sulivat niin suomalaiset, onnistuivat kuitenkin voittamaan molemmat kartat. Tämä antaa varmasti ison itseluottamusboostin vaikeaa ajan jaksoa käyneelle joukkueelle.

Näin turnaus etenee ENCEn sekä suomalaispelaajia sisältävien C0ntact ja  GODSENT joukkueiden osalta: 

Taulukko IS.fi

Kerroinpoiminnat

ENCE on ollut parhaimmillaan maailman toiseksi paras CS:GO joukkue. Nyt sijoitus on #24 mutta vakuuttava voitto fnaticista ja mahdollisesti tulevat voitot nostavat varmasti joukkuetta ylemmäs. Ranskalainen Heretics on juuri nyt rankgissa sijalla #36 ja se on kaksi pykälää huonompi mitä joukkueen paras tulos ikinä. Tasoero tässä ottelussa on suomalaisten puolella. Eli lapulle ENCE:n voittoa! Optimistina voi pelata myös suoraa 0-2 voittoa ja näin tavoitella isompaa kerrointa. Kerroinpoiminnat Vulkanbet: 

  • ENCE -1,5 – 2.43
  • Ottelussa alle 2.5 karttaa – 1.78
  • ENCE voittaa – 1.45

Heretics formissa mutta vastustajat B-luokka

Ranskalainen Heretics on voittanut kolme ottelua edellisestä viidestä ja joukkueen form on parempi kuin suomalaisilla. Asia ei ole kuitenkaan ihan niin mustavalkoinen miltä näyttää, kun tarkastellaan Hereticsin edellisiä vastustajia. Joukkue on napannut voitot NAVI Juniorista (#111), Movistar Ridersista (#37) sekä SKADE:sta (#39). Tappiot sen sijaan ovat tulleet Sproutille (#30) sekä AGF:llä (#92). Joukkue ei ole kohdannut tämän vuoden puolella TOP 30 joukkueista kuin Heroicin ja OG:n joista se voitti jälkimmäisen yllättäen maaliskuun alussa. Me uskomme entinen maailman kakkonen ja nyt uutta virtaa saanut ENCE vie ottelun.

ENCE vie

ENCE aloitti turnauksen hienosti, toimisto teki ison Jamppi-diilin ja kevättä rinnassa. Toinen voitto putkeen hyvällä boostilla? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja