Liquid - FURIA 01.05.2020 klo 23.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 01.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Liquid - FURIA. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: Liquid - FURIA
May 01,2020
23:00

Road to Rio: Liquid – FURIA

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.45 – 2.55

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ENCEn urakka ESL Road to Rio turnauksessa on takkuillut ja suomalaisen esports maailman lippulaiva on jäämässä ulos pudotuspeleistä. Pohjois-Amerikan lohkossa tällä hetkellä pudotuspelipaikoilta on jäämässä legendaarinen Team Liquid. Kuuden joukkueen lohkosta pääsee jatkoon vain kolme ja Liquid on nyt sijalla 4. vaikkakin tasapisteissä MiBR:n sekä Team Envyn kanssa. Lohkoa johtaa ainoa puhtaan pelin joukkue FURIA. Kumpi joukkue vie kello 23.00 alkavan huippuottelun?

Liquid ranking #5 mutta otteet eivät häikäise

Liquid on tällä hetkellä HLTV rankingissa sijalla 5. Joukkue on hyvässä formissa eikä se hävinnyt huhtikuussa kuin yhden ottelun. Liquid otti huhtikuun alusta alkaen viisi voittoa putkeen ennen kuin Team Envy nappasi 0-2 voiton 29.04.2020. Edellinen tappio ennen tuota oli tullut maaliskuun viimeinen päivä, tämän illan vastukselle FURIA:lle. Liquid on huippujoukkue mutta kaikki ei ole pelissä kohdillaan. BNB nappasi yhden kartan Liquidilta ja myös MiBR oli lähellä. Näiden otteluiden perään tullut selkeä 0-2 tappio Envylle (Nuke 7-16, Dust2 7-16) osoitti taktisia puutteita ennakkosuosikin pelissä.

FURIA hyvässä vireessä

Rankingista sijalta 11. löytyvän FURIA:n esiintyminen tässä turnauksessa ei ole ollut virheetöntä mutta yhtä kaikki kolme voittoa tuloksin 6-2 on kova suoritus ja tilastot ovat kokonaisuudessaan hyvät. Joukkue on yhdeksän kartan voittoputkessa Miragessa, vaikka Nuke on heidän perinteinen ykkösvalintansa. Lisäksi joukkue on voittanut kolmesti putkeen Overpassin joten brasilialaisilla on hyvä draivi päällä useammassakin kartassa.

Kerroinpoiminnat

Liquidin suoralle voitolle tarjottava kerroin on niin pieni, ettei se houkuttele. Itseasiassa FURIA +1,5 tasoitukselle saa paremman kertoimen ja me uskomme, että lohkoykkönen nappaa vähintään yhden kartan nimiinsä ellei jopa vie koko ottelua… FURIA on Liquidin pahin vastusta tähän mennesä eikä meno heikompia vastaan ole ollut hohdokasta. Ennakkosuosikin viitta on turhan kireä tähän kaksintaisteluun.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • FURIA +1,5 – 1.50
  • FURIA voittaa – 2.55
  • FURIA 2-1 – 4.40

Päättyykö ottelu näin voittokaasti FURIA:lle? 

Altavastaajaa lapulle?

Hyvin pelannut FURIA varmistaisi voitolla paikan jatkopeleissä. Syveneekö Team Liquidin ahdingo? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja