Ninjas in Pyjamas - ENCE 28.04.2020 klo 16.00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 28.04.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Ninjas in Pyjamas - ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: NiP - ENCE
huhtikuu 28,2020
16:00

Road to Rio: Ninjas in Pyjamas – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.45 – 2.66

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ENCE, ollakko vai eikö olla?

ENCE:n ottelut CS:GO Road To Rio turnauksessa jatkuvat keskiviikkona 28.04.2020. Suomalisnippu ei ole kohdellut meitä kahdessa ensimmäisessä ottelussa vedonlyöntimielessä silkkihansikkain. Ensin joukkue voitti maailmanlistan kolmosen fnaticin vaakuttavasti 2-0. Voitto oli toinen peräkkäinen ja jatkumoa ESL Pro Leaguen hyville otteluille. Me uskoimmekin, että ENCEllä on nyt itseluottamus sekä tähdet kohdillaan ja että suomalaisnippu vie ranking-sijalla 36. oleva ranskalaista Heretecsiä sunnuntaina mielen määrin mutta ei. ENCE otti turpaan suoraan kahdessa erässä ja vieläpä selvin lukemin 16 – 5 (Nuke), 16-6 (Inferno).

Ottelun jälkeisissä keskusteluissa ENCEn suoritus lytättiin melko suorasanaisesti ja samassa yhteydessä ihmeteltiin monta kertaa, miten ”tämä roskajoukkue voitti fnaticin ja Ninjas in Pyjamasin.”. Miten käy keskiviikkona, mikä on suomalaisten päivän vire?

Lue lisää ENCE stä 

Kerroinpoiminnat

NiP lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja syystä. NiP on hyvässä vireessä, kun taas ENCE taso heittelee ja suomalaiset ovat muun muassa Nukessa ja Overpasissa pitkissä tappioputkissa. Toinen kartoista jäänee pelattavaksi, jos ENCE poistaa NiP:n ykkösvalinnan Vertigon ja NiP poistaa Dust 2:n jonka joukkue on siivuttanut 92%:sti. Kaikki merkit osoittavat NiP:n suuntaan mutta onlinessa pelattavat ottelut ovat osoittaneet arvaamattomuutensa ja jostain syystä ENCEllä on henkinen yliote keskinäisissä kamppailuissa. Kolmen kartan ottelu?

Kerroinpoiminnat Vulkanbet: 

  • ENCE +1,5 – 1.51
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 1.96
  • NiP voittaa 2 -1 – 3.13

Ninjas in Pyjamas on nälkäinen joukkue

Ruotsalainen Ninjas in Pyjamas eli NiP on tällä hetkellä rankattu maailmassa sijalle 13. NiP on voittanut nyt kaksi ottelua putkeen, kun Dignitas sekä Vitaly ovat kokeneet tappion tämän turnauksen avauskierroksilla. NiP on asetettu tähän otteluun ennakkosuosikiksi ja ruotsalaisten form huomattavasti parempi. Sitten tulee se mutta… NiP on kohdannut ENCEn aikaisemmin neljästi ja suomalaiset ovat vieneet matseista kolme, NiP:n viimeisin tappio ENCElle on noin kuukauden takaa.

NiP-joukkueen tulokkaalta Tim ”Nawwk” Jonassonilta kohtuu suoritus viime ottelussa kuudella headshotilla pistoolilla!

 

NiP saa koston?

Uskomme ruotsalaisten voittavan tämän ottelun mutta vaikka ENCE oli surkea edellisessä niin suomalaisille on rahkeet haastaa ennakkosuosikki. Ratkaisu vasta kolmannessa kartassa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja