Renegades - ORDER 06.05.2020 klo 05.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 06.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Renegades - ORDER . Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: Renegades - ORDER
May 06,2020
05:30

Road to Rio: Renegades – ORDER

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.21 – 4.19

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalainen esports joukkue ENCE on taistellut jo tovin ESL Road to Rio turnauksessa saadakseen paikan Rion Majorin turnauksessa loppuvuodesta 2020. Siinä missä Euroopan karsinnat ovat tulossa päätökseensä niin Oseanian alueen pelit ovat vasta starttaamassa. Taso alueella ei ole yhtä kova kuin muualla maailmassa eikä karsintoihin ota osaa kuin neljä joukkuetta. Alueen suurin ja paras seura australialainen 100 Thieves ottelee Pohjois-Amerikan karsinnoissa. Turnauksen avauspäivänä keskiviikkona 06.05.2020 toisistaan ottavat mittaa Renegades sekä ORDER.

Renegades Australian toiseksi paras CS:GO joukkue

Renegades koki melkoisen mullistuksen viime marraskuussa kun 100 Thieves käytännössä tyhjensi koko Renegades kokoonpanon. Nykyinen Renegades ei ole tietenkään yhtä vahva kuin vanha nippu mutta joukkue on osoittanut vahvuutensa ja sen että joukkueessa on potentiaalia. Renegades on napannut vuonna 2020 muun muassa jo Intel Extreme Masters XIV World Championship: Oceanic Qualifier voiton jossa joukkue ei hävinnyt kuin yhden kartan. Asia Minor Championship – Rio 2020: Oceanic Closed Qualifier maaliskuussa Renegades oli jälleen turnauksen paras joukkue, tällä kertaa karttatappioita koko turnauksessa tuli vain kaksi. Renegades on arvioitu TOP 30 joukkueen maailman rankingissa ja Australian kakkoseksi.

ORDER mukaan turnaukseen uusilla kasvoilla

Renegadesin kokoonpano ei ole muuttunut sitten viime tammikuun mutta ORDER on tehnyt isoja peliliikkeitä viimeksi helmikuun lopussa, kun joukkue vahvistui peräti kolmella uudella pelaajalla. ORDER on rankattu gloobalisti sijalle 65 ja Australiassa sijalle 4. ORDER nappasi hopeaa Asian Minor karsinnoissa, joissa Renegades oli ykkönen ja ja kultaa ESEA Season 33 Australian turnauksessa. Kyseessä on siis kotimaan ja Oseanian alueella laadukas joukkue, joka hakee nyt seuraavaa steppiä kansainvälisille kentille.

Kerroinpoiminnat

Renegades lähtee otteluun törkeän isona ennakkosuosikkina ja jos ottelu pelattaisiin LAN-tapahtumassa, niin lähtisimme kyselemättä Renegadesin kelkkaan. Onlineottelut ovat kuitenkin osoittaneet arvaamattomuutensa ja ne antavat altavastaajille etua. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tänä vuonna kahdesti. Renegades on voittanut molemmat. Edellinen kohtaaminen 7. maaliskuuta päättyi Renegadesin eduksi 2-1 (Train 14-16, Nuke 16-9, Dust2 16-7). Tämä ottelu on edellinen tosipeli, jossa Renegades on ollut mukana. Online-ottelu, lähes kahden kuukauden tauko peleistä ja ORDERIn viime kertasin karttavoiton tukemana, lähdemme hakemaan isoa kerrointa altavastaajan vähintään yhden kartan voitolla.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • ORDER+1,5 – 2.20
  • ORDER voittaa ainakin yhden kartan – 2.00
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 2.40

Altavastaajaa lapulle?

Renegades on iso ennakkosuosikki mutta kahden kuukauden pelitauko on merkittävä. Hyvät mahdollisuudet altavastaajan karttavoitolle! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja