Team Vitality - ENCE 06.05.2020 klo 19.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO Road to Rio turnauksessa pelataan 06.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje on tänään Team Vitality - ENCE . Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Road to Rio: Team Vitality - ENCE
May 06,2020
19:30

Road to Rio:Team Vitality – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.54 – 2.40

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalainen esports-organisaatio ENCE on kovassa paikassa tänään keskiviikkona 06.05.2020 Road to Rio karsinnoissa. Jos ENCE nappaa voiton Team Vitalystä niin joukkueella on paikka pudotuspeleissä täysin omissa käsissään, tappiolla joukkue joutuu jännittämään hyvin paljon muiden joukkueiden edesottamuksia. ENCE lähtee otteluun altavastaajana siitä huolimatta, että joukkue on viiden ottelun voittoputkessa. Team Vitality on paremmin rankattu ja keskinäisissä otteluissa niskan päällä. Ottelussa on siis tarjolla todella maukkaat asetelmat!

Team Vitalityn peli ollut yhden miehen näytöstä

Team Vitality on voittanut tässä turnauksessa kolme ottelua, kun se on napannut päänahat fnaticilta, Dignitakselta sekä Complexityltä. Joukkueen ehdoton hahmo on ollut vasta 19 – vuotias ZywOo joka on dominoinut ja ratkonut otteluita lähes yksin ranskalaisille.   ZywOo on huudeltu näiden karsintojen parhaaksi pelaajaksi mikä on tietysti valtava etu Vitalitylle, mutta toisaalta joukkueessa on monta pelaajaa, jotka eivät ole juuri nyt parhaimmillaan. Riittääkö yhden pelaajan kova vire ENCEä vastaan ja erityisesti riittääkö se jatkopeleihin?

ENCE parantanut tasoaan joukkueena

ENCE on kovassa vireessä. Joukkue voitti kaikki ottelut Elisa Invitational turnauksessa uuden pelaajan Jampin kanssa. Jamppi ei ole mukana Road to Rio kokoonpanossa mutta tästä huolimatta ENCE kävi välillä kaatamassa Dignitas nipun tässä turnauksessa ja joukkueen sisällä on nyt hyvä tunnelma. Kapteeni SuNny on saanut joukkueensa lentoon ja allekirjoittanut odotti Dignitas ottelusta jo tappiota ennen kuin peli kääntyi. allu on myös pelannut hyvin ja näyttää siltä, että ENCE peli toimii taas. Toki näitä toivon kipinöitä on heitelty ilmaan aiemminkin viime kuukausina täysin turhaan…

Kerroinpoiminnat

Me lähdemme laittamaan tässä ottelussa isoa suomalaista matoa koukkuun. Team Vitality on paremmin rankattu, ennakkosuosikki ja vähän niskan päällä H2H-tilastoissa. ENCE on kuitenkin ollut vahva kartoissa kuten Train, Dust2 ja Inferno. Vitality todennäköisesti bannaa ENCEn ykkösvalinta Trainin ja ENCE bannaa Vertigon. ENCE on Dus2 neljän kartan voittoputkessa ja Infernossa paremmilla prosenteilla kuin Vitality.

Kerroinpoiminnat Betwayltä!

  • ENCE voittaa – 2.40
  • ENCE +1,5 – 1.45
  • 2. kartan voittaja, ENCE – 2.20

Altavastaajaa lapulle?

ENCE on iso altavastaaja kertoimien valossa mutta peliesitykset ovat olleet hyviä reilun viikon ajan. Samalla hengellä voitto tänään! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja