Team Vitality - G2 Esports 15.05.2020 klo 17.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 15.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Team Vitality - G2 Esports. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO Team Vitality - G2 Esports
May 15,2020
17:30

Road to Rio: Astralis – FaZe Clan

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.45 – 2.66

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Lähtökohdat otteluun Vitality – G2

CS:GO Road To Rio on Euroopan lohkon osalta tullut siihen pisteeseen että tänään perjantaina 15.05.2020 taistellaan paikoista sunnuntaina 17.05.2020 pelattavaan Grand Final otteluun. Alemman korin finaalissa toisensa kohtaavat ranskalaiset Team Vitality – G2, ylemmän korin finalistit sen sijaan ovat Astralis Vs. FaZe Clan. Otteluista ensimmäinen alkaa perjantaina kello 17.30

Team Vitality ja G2 ovat molemmat maailman TOP 10 tuntumassa pyöriviä ranskalaisia CS:GO joukkueita. G2 on joukkueista paremmin sijoittunut rankingissa sijalle 6., mutta sijalle 13. rankattu Vitality lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina. Ehkä jopa hivenen erikoista mutta nämä joukkueet ovat kohdanneet toisensa aiemmin vain yhden kerran. Tämä tapahtui reilu vuosi sitten Charleroi Esports turnauksessa, jossa Vitality oli parempi lukemin 2-1 (16-5 Cache, 16-19 Overpass, 16-14 Nuke).

ZywOo Vitalityn ehdoton tähtipelaaja

Vitalityn ehdoton tähtipelaaja on Mathieu ”ZywOo” Herbaut. ZywOo on ehdottomasti yksi tämän turnauksen parhaista pelaajista ja Vitality saa kiittää 19-vuotiasta pelaajansa menestyksestään. Mies rankattiin vuoden 2019 parhaaksi pelaajaksi eikä tahti ole tänä vuonna ollut yhtään huonompi.

Vitality on kuitenkin jättänyt ZyWOon toisinaan liikaa oman onnensa nojaan ja jos hänet on saatu kuriin niin muu joukkue ei ole kantanut hedelmää. Tämän turnauksen alussa Vitality voitti fnaticin 1-2. ZywOo teki ottelussa 94 tappoa +/- tilaston ollessa +43. Ottelun toiseksi paras Vitality-pelaaja oli ”shox” jonka vastaavat lukemat olivat 69 ja -2. Vitality on voittanut viidestä edellisestä neljä ja sillä on hyvät mahdollisuudet tässä voittoon, mikäli koko joukkue on edes hivenen pelipäällä.

G2 Esports – Voittaa, ei voita, voittaa…

G2 on ison potentiaalin omaava joukkue mutta otteet heiluvat liikaa. Joukkue on voittanut edellisestä viidestä vain kaksi ja edellisestä kymmenestä viisi. Joukkue seilaa voitosta tappioon ja tappiosta voittoon. Joukkueella oli viime joulukuusta tämän vuoden helmikuun loppuun kestänyt 11 ottelun voittoputki mutta tuon jälkeen joukkue ei ole voittanut kertakaan yli kahta ottelua putkeen. Edellisessä ottelussa G2 voitti niin ikään ranskalaisen Hereticsin (ranking 29.) vaivoin lukemin 1-2 (14 – 16 Nuke, 19 – 16 Dust2, 14 – 16 Mirage). Joukkueen balkanilaiskaksikko ”huNter-” ja ”nexa” olivat G2:n parhaat pelaajat, veteraani ”KennyS” tilaston ollessa -22 pakkasella.

Kerroinpoiminnat Vitality – G2

Me lähdemme tässä ottelussa Vitalityn kelkkaan. Ennakkosuosikin asema on ansaittu viime aikojen vireellä ja joukkueella on mukavat voittoprosentit Vertigossa (75%) ja Miragessa (67%) vaikka joukkueen varsinainen ykkösvalinta on Nuke. Mikään edellä mainituista ei kuulu G2:n bannivasaran joten ottelussa nähtäneen Vitalitylle sopivia karttoja. G2:n ykkösvalinta on Dust2 ja tässäkin kartassa Vitality on neljän kartan voittoputkessa, se ei kuitenkaan heilauta pelinjohtajan itseluottamusta…

Kerroinpoiminnat VulkanBetiltä!

  • Vitality voittaa – 1.87
  • Vitality voittaa 1. kartan, tasoitusveto -1,5 – 1.98

Ennakkosuosikki vie?

Kahden ranskalaisen kohtaaminen. Vitality on paremmassa viresssä ja voittaa ottelun ZywOon johdolla. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja