CS:GO: SJ Gaming - HAVU 13.6.2020 Klo 13:30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 13.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on SJ Gaming - HAVU Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: SJ Gaming - HAVU
Kesäkuu 13,2020
13:30

CS:GO: SJ Gaming – HAVU

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 3.69 – 1.26

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Lauantaina 13.6.2020 on jaossa suomalaisittain iso CS:GO palkintopotti kun Rainmaker Open 2020 turnauksessa pelataan välierät ja finaalit, voittajan kuitatessa 60 000€ palkintopotista 22 000€ siivun. Mukana turnauksessa on neljä parasta joukkuetta, SJ Gaming, HAVU, ajurit sekä Liiga-organisaatio HIFK:n alaisuudessa operoiva hREDS. Välieristä mielenkiintoisimmissa toisensa kohtaavat SJ Gaming sekä HAVU kello 13:30 alkaen.

HAVU tappiokierteessä

HAVU on kiistatta tällä hetkellä kotimaamme toiseksi paras CS-joukkue heti ENCEn jälkeen. HAVU voitti pääosin suomalaisista vastustajista koostuneet Assembly Winter 2020 ja Lantrek 2020 turnaukset helmikuussa. Tämän jälkeen joukkue pelasi loistavasti Flashpointissa huhtikuussa ja vielä toukokuussa joukkueelle irtosi BLAST Rising turnausvoitto.

Kaiken kaikkiaan HAVU on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana hyvin mutta aivan viime viikkoina homma ei ole luistanut. Edellisestä seitsemästä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden ja isommassa perspektiivissä joukkue ei ole kyennyt voittamaan aina niitä ennakkoon heikompia joukkueita, jotka pitäisi ehdottomasti voittaa. Ja tästä syystä HAVU ei ole vielä valmis nousemaan HLTV-rankingissa TOP 30 paremmalle puolelle pysyvästi.

SJ Gaming kotimaankentillä kova

SJ Gaming on noussut suomalaisten pelikenttien ja turnausten vahvimmaksi nimeksi HAVU:n viihtyessä korkeammalla tasolla. SJ Gaming on osoittanut, että se pystyy haastamaan ja pitämään itsestään meteliä niin sanotulla B-tasolla mutta HAVU:n tavoin joukkueen pelintaso ailahtelee ja tappiota tulee välillä juuri silloin kuin niitä vähiten odotetaan. SJ Gaming on voittanut edellisestä 10/19 ja 3/5 edellistä. Ei loistava tilasto mutta toisaalta vahvempi kuin HAVUn otanta edellisessä viidessä.

Edellinen keskinäinen meni SJ Gamingille…

Kerroinpoiminnat SJ Gaming – HAVU

HAVU on asetettu otteluun ennakkosuosikiksi ja me ostamme tämän. SJ Gaming on voittanut kolme edellisestä viidestä mutta ne kaksi tappiota ovat tulleet amatöörijoukkueille CrazyCocolle sekä Aalborg Rebelsille. Kaiken lisäksi joukkue pelaa lauantaina uusi mies riveissään, kun Aarne “tenkane” Vuoriso korvaa ottelussa Toni “STOVVE” Liukkosen. Tämä varmasti näkyy varmasti tekemisessä. HAVUlla on allaan nyt kaksi pahaa tappiota kahdelta edellisestä päivältä ja tämän pelin luulisi sytyttävän näyttämään mikä joukkue on parhaimmillaan.

Kerroinpoiminnot Vulkanbet

  • HAVU  – 1.26
  • HAVU -1.5  1.81

 

Katkeaako tappiokierre?

HAVU hävisi torstaina, HAVU hävisi perjantaina. Lauantaina takaisin voitottojen tielle? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja