CS:GO: Sprout - OG 22.08.2020 Klo 16:00 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL One Cologne tuo CS:GO superottelut takaisin serverille. Turnaus lähenee kohti loppua, kumpi jatkaa matkaa Sprout vai OG? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Sprout - OG
Elokuu 22,2020
16:00

 

ESL One Cologne

ESL One Cologne 2020 Europe

ESL One Cologne tarjoaa lauantaina suomalaisittain mielenkiintoisen ottelun, kun Aleksi ”Alesksib” Virolaisen edustama OG taistelee saksalaista Sprout-joukkuetta vastaan. Ottelu on A-lohkon ylempi semifinaali ja tämän voittaja varmistaa itsellensä vähintään 11 500$ palkintorahat sekä 220 ESL Pro Tour pistettä. Panokset ovat siis sopivan kokoiset lauantai-iltapäivän otteluun!

CS:GO Sprout – OG 21.08.2020 Klo 16:00

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Sprout aloitti turnauksen vahvasti kun joukkue nitisti heti avausottelussa niin ikään saksalaisen BIG:n. Sprout laittoi maailmanlistan ykköstä kuokkaan suoraan kahdessa kartassa lukemin 2-0 (16-12 Mirage, 19-16 Nuke). Mikä merkittävintä, BIG johti Miragea 9-6 ja Nukea 10-5 mutta Sprout osoitti venymistä sekä teki hienon nousun takaa ohitse. Tämän ottelun jälkeen Sprout on otellut kahdesti FunSpark ULTI 2020 turnauksen puolella, jossa se on hävinnyt sekä AGO:lle että suomaiselle HAVU:lle. Mikä on HLTV-ranking sijalla 40. olevan joukkueen vire lauantaina?

OG ja Aleksib hyvässä iskussa!

OG aloitti tämän turnauksen tiukalla 2-1 voitolla Ninjas in Pyjamas joukkueesta. Nuori ja nälkäinen NiP vei ottelun kahdesti jatkoajalle mutta OG nappasi voiton Aleksib:n ja Valdemar “valde” Bjørn Vangsån johdolla. Suomalainen oli joukkueensa ehdoton kakkostähti 1.20 ratingilla.

Tässä loistavaa tekemistä pohjoismaan duolta:

Vedonlyönti Sprout – OG

OG on parempi joukkue kuin Sprout. Piste. OG:lla on omat vaikeutensa mutta joukkue on yhtä kaikki rankattu sijalle #12 mikä on kova sijoitus.

Sprout voitti BIG:n avauksessa ja tällä hetkellä kolmen kuukauden voittotilastot eri kartoissa on 6-1 Sproutille. Pitää kuitenkin muistaa, että Sprout pelaa pääsääntöisesti B-kategorian joukkueita vastaan eikä se ole voittanut BIG:n lisäksi yhtään TOP 15 joukkuetta sitten syyskuun 2019. BIG:iä vastaan Sprout on voittanut itseasiassa 7/14 kamppailua ja tämä on aivan omanlainen tilastonsa. Tappiot AGO:lle ja HAVU:lle osoittavat, etteivät saksalaiset ole valmiita vielä maailman kärjelle ja siksi uskomme, että OG ottaa tästä maukkaan 2-0 voiton Aleksib:n johdolla.

Betsiehdotukset tähän otteluun:

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL One Cologne otteluista ja nappaa Astralis ottelusta betsi kiinni!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä