CS:GO Vedonlyönti-Tripla 09.09.2020 - Vedonlyöntivihje ja Kertoimet

ESL Pro League on hyvässä vauhdissa! Keskiviikkona toisistaan mittaa ottavat monta joukkuetta. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS-Tripla
Syyskuu 09,2020
15:00 alkaen

ESL Pro Leagueta on pelattu keskiviikkona 9. syyskuuta viikon verran. Me olemme seuranneet eurooppalaisten joukkueiden osalta lähinnä A-lohkon edesottamuksia siellä pelaavien suomalaisten (ENCE, Aleksi ”aleksib” Virolainen (OG) ja Jesse ”zehN” Linjala (GODSENT) vuoksi. Nyt on kuitenkin aika katsastaa B-lohkoon ja lyödä vedonlyöntikupongille CS:GO Tripla!

Complexity – Team Spirit 9.9.2020 15:00

Complexity on aloittanut turnauksen rytinällä, kun joukkue on voittanut avauskierroksilla sekä NiP:n että Astraliksen puhtain 2-0 lukemin. Spirit sen sijaan hävisi ensin fnaticille 2-1 mutta otti sen jälkeen hienon 2-1 voiton Vitalitystä.

Spirit on osoittanut olevansa mainettaan parempi joukkue ja vaikka alla on tältä vuodelta lähinnä pelejä B-kategorian joukkueita vastaan niin venäläiset ovat osoittaneet kahdessa ensimmäisessä ottelussa haastamaan kenet tahansa.

Complexity on ottelun iso ennakkosuosikki. Joukkueella on alla kaksi hienoa voittoa mutta NiP ei ole ollut online-aikaudella niin vahva kuin LAN-turnauksissa ja Astralis on sekoillut viime ajat kokoonpanonsa kanssa. Me uskomme, että Spiritillä on mahdollisuus nipistää tässä ottelussa vähintään karttavoitto ja tehdä ottelusta jännittävä!

Nähdäänkö keskiviikkona puukoniskuja?

NiP – mousesports 9.9.2020 18:30

Kuten yllä mainittua Ninjas in Pyjamas ei ole ollut mikään loistava joukkue koronaviruksen pakottamalla online-otteluiden aikakaudella. NiP on hävinnyt turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua, kun ensin Vitality nappasi 1-2 voiton ja tämän jälkeen Complexity kaatoi ruotsalaiset 0-2.

Mousesports sen sijaan on aloittanut turnauksen kahdella voitolla kaataen FaZe Clanin 2-0 ja fnaticin 2-1. Täysin päinvastaisista turnaus starteista huolimatta nimenomaan NiP on asetettu tämän ottelun voittajasuosikiksi.

mousesports penkitti vastikään pelaajansa Özgür “woxic” Ekerin motivaatio-ongelmien vuoksi. Tämän jälkeen joukkue joutui lähtemään eri teille valmentajansa Allan “Rejin” Petersenin kanssa, joka myönsi huijanneensa bugin avulla 2017-2018. mousesportsin tilanne on siis vähintäänkin sekava ja kun NiP on pelannut vaisusti niin odotamme että tässä, kahden itseään hakevan joukkueen, ottelussa ratkaistaan voittaja pitkän kaavan kautta!

Team Vitality – Astralis 9.9.2020 Klo 22:00

Team Vitality on tällä hetkellä HLTV-rankingin numero yksi. Joukkue ei kuitenkaan mielestämme pelaa sillä tasolla mitä maailman ykköseltä vaaditaan. Ranskalaiset ovat illasta toiseen liikaa yhden tämän hetken parhaimmin pelaajan Mathieu “ZywOo” Herbautin varassa. Joukkue hävisi edellisen ottelun Spiritille mikä osoitti hyvin Vitalityn haavoittuvuuden.

Historian yksi ehdottomasti paras CS-joukkue Astralis on kokenut vuonna 2020 kovia. Joukkueen kokoonpano elänyt pitkin vuotta eikä nykyinen viisikko ole pelannut vielä viittä ottelua yhdessä. Tanskalaisten onneksi joukkueen IGL ja todellinen tähti Lukas “gla1ve” Rossander palasi vastikään neljän kuukauden tauolta kokoonpanoon. Tämä on iso piristysruiske joukkueelle.

Astralis on asetettu tässä ottelussa ennakkosuosikiksi ja me käymme kiinni tähän täkyyn. Gla1ve tuo paljon taksista osaamista joukkueelle paluunsa myötä ja nuori Bubzkji alkaa heräillä. Vitality taas nojaa likaa ZywOo:n muun joukkueen suorittaessa epätasaisesti. Tanskalaiset voittoon!

Betsiehdotus Keskiviikolle 9.9.2020

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

CS:GO palaa rytinällä isoille pelikentille. Lyö vetoa ESL Pro League otteluista ja nappaa tripla kiinni!

Aseta vetosi