CS:GO: Virtus.Pro - FURIA 26.01.2021 Klo 22:00

Vuoden toiset isot CS:GO kinkerit ovat käynnissä cs_summit 7 turnauksessa. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Virtus.Pro - FURIA
tammikuu 26,2021
22:00

CS:GO vuoden ensimmäinen iso turnaus The BLAST Premier Global Finals päättyi Natus Vinceren voittoon kun itäeurooppalaiset pesivät finaalissa tanskalaisen Astraliksen ja nappasivat mukaansa 600 000$ palkintorahat. Tämä kaksikko ei ole mukana 25. tammikuuta alkaneessa cs_Summit 7 turnauksessa mutta niin ikään Euroopan itäkolkista koottu Virtus.pro on yksi tämän turnauksen suosikeista. Virtus.pro kohtaa turnauksen toisessa ottelussaan brasilialaisen ja jonkun viime kauden lopussa muutoksia kokeneen FURIA:n Molemmat joukkueet voittivat turnauksen avausottelunsa ja tämän ottelun voittaja lunastaa itselleen jo käytännössä jatkopaikan pudotuspeleihin.

Virtus.Pro iskussa – FURIA tuskaillut eurooppalaisia vastaan

Virtus.pro päätti viime kauden upeasti loistavalla menestyksellä Flashpoint 2 ja Dreamhack Open December voitoilla. Muun muassa näistä syistä joukkue on nostettu tässä ottelussa isoksi ennakkosuosikiksi. Ja miksei olisi, varsinkin kun venäläinen Jame ja latvialainen YEKINDAR ovat loistavassa formissa ja alati vaarallisia. Turnauksen avausottelussa NiP oli vain palakakkua VP:lle joka vei ottelun suoraan 2-0 (16-5 Overpass, 16-5 Inferno). VP lähtee otteluun neljä ottelun voittoputkessa ja HLTV-rankingin sijalta 10.

FURIA pelasi hienon kauden 2020 ja joukkue nousi selvästi Pohjois-Amerikan alueen kärkijoukkueeksi. FURIA löytyy tällä hetkellä rankingista sijalta 9 ja vain Euroopan ulkopuolisesta joukkueista vain Team Liquid on rankattu korkeammalle. FURIA pelasi hyvin erityisesti NA alueen turnauksissa mutta joukkue ei aina ollut parhaimmillaan eurooppalaisia vastaan.

Veikkaus Virtus.Pro – FURIA

FURIA ei varsinaisesti vakuuttanut keskinkertaista Cloud9 joukkuetta vastaan. Voitto irtosi vaivoin 2-1 tuloksella (16-14 Inferno, 6-16 Nuke, 16-11 Train) ja joukkueen akatemiapelaaja HONDA oli jälleen tiimin heikoimpia. Honda pelaa toistaiseksi FURIA:ssa stand-in pelaajana jenkkipelaaja Paytyn ”⁠junior⁠” Johnsonin passi ja dokumenttiongelmien vuoksi. juniorin poissaolo pakottaa Andrei ”⁠arT⁠” Piovezan eri rooliin ja homma ei vain tällä hetkellä toimi. Me povaamme tästä ottelusta voittoa Virtus.Pro:lle. Tasaisen keskinäisen historian huomioiden kunnoittamme kuitenkin FURIA:a siinä määrin, ettemme uskalla veikata suoraa 2-0 voittoa. Kierrostasoitus -5,5 koko ottelussa on myös pelattava vaihtoehto.

Virtus.Pro @1.45

Virtus.Pro -5,5 (round handicap) @1.83

Lyö vetoa CS:GO otteluista!

Nappaako Virtus.Pro helpon voiton? Betsaa ja jännitä!

Aseta vetosi