CSKA Moskova - Real Madrid 2.10.2018, paljon avainpelaajia sivussa

Real Madrid on pelissä ilman neljää ehdotonta avainpelaajaa, CSKA Moskovalta saattaa puuttua vielä enemmän avauksen miehiä tänään. Moskova ei ole koskaan helppo paikka pelata.
CSKA Moskova - Real Madrid
Lokakuu 02,2018
22:00

Mestareiden liigan kolmena viime vuonna voittanut Real Madrid aloitti tämän kauden lohko-ottelut voittamalla AS Roman Madridissa selvästi 3-0. Tänään Real pelaa vierasottelun Moskovassa CSKA:ta vastaan. CSKA aloitti oman lohkourakkansa pelaamalla Plzenin kanssa vieraissa tasan 2-2.

Real Madrid on jättänyt muutaman avainpelaajan kokonaan kotiin Moskovan matkalta. Gareth Bale sai viime viikonlopun Atletico -paikallisottelussa kolhun, ja hän jäi Madridiin. Samaten Sergio Ramos jätettiin kotiin, hänellä on menossa vian huilivuoro tiukan otteluohjelman keskellä. Myös laitapakki Marcelo on tänään poissa pelikentältä, hänellä on edelleen pohjevaivaa, joka tuli tappiollisessa Sevilla -ottelussa. Keskikentän tärkeä Iscokin on sivussa, häneltä diagnosoitiin umpilisäkkeen tulehdus.

Realin maalilla saattaa tänään pelata Keylor Navas, ja Thibault Courtois istuisi vaihtopenkillä. Realin päävalmentaja Julen Lopetegui laittoi Navasin maalille Roma -voitossa, ja se saattaa tarkoittaa sitä, että kaksi maalivahtia jakavat hommat niin, että Courtois ainakin alkukaudesta torjuu La Ligan pelit ja Navas Mestareiden liigan lohko-ottelut.

Kotijoukkue CSKA:lla on vielä Realia enemmän loukkaantumishuolia. Siltä puuttuu ilmaisesti jopa seitsemän avauksen vakiopelaajaa tämän illan joukkueesta. Luzhnikin stadionilla nähdään tänään hyvin varamiehinen kotijoukkue. Sivussa ovat ainakin keskikentän Bistrovic, joka kävi syyskuussa leikkauksessa sekä vielä muun muassa Vasin, Kuchaev, Hernandez, Magnusson ja Makrov.

Puoliajalla Plzenin vieraanan CSKA oli jo kahden maalin tappioasemassa. Tasoitus tuli vasta ottelun yliajan viidennellä minuutilla Vlasicin rankkarista. Tasuri oli CSKA:lle jo neljäs kauden kahdeksassa viime ottelussa. Joukkue on pelannut Venäjän liigassa kehnosti. Yhdeksän kierroksen jälkeen se on vasta neljäntenä, kuusi pistettä Pietarin Zenitiä perässä.

Goncharenkon valmentama CSKA ei ollut viime kaudella erikoinen joukkue UEFA:n turnauksissa, vaikka se voittikin puolet kahdeksasta kotipelistään. Viime kauden lohko-otteluissa se jäi ManU:n ja Baselin taakse, ja sitten Arsenal pudotti sen Eurooppa-liigasta.

Real Madrid pelaa nyt ilman manageri Zidanea ja tähtipelaaja Ronaldoa. Kysymysmerkkejä oli ennen kautta, mutta AS Roman kukistaminen 3-0 oli vahva työnäyte uudelta Realilta. Real oli kaiken kaikkiaan erinomainen ottelussa, se olisi voinut tehdä suuremmankin eron Romaan. Real Madrid sai viime kauden semifinaalijoukkueen näyttämään kovin ankealta.

Aivan kaikki ei Lopeteguin joukkueelta ole mennyt täydellisesti. 0-3 -vierastappio Sevillan kentällä vajaa viikko sitten oli heikko esitys. Kärkijoukkueet ovat tällä kaudella jo nyt kompastelleet La Ligassa, Real Madrid on edelleen hyvin mukana joka rintamalla.

CSKA Moskovan mahdollinen avaus: Akinfeev; Efremov, Nababkin, Chernov, Becao, Fernandes; Vlasic, Oblyakov, Bijol; Dzagoev, Chalov

Real Madridin mahdollinen avaus: Navos; Nacho, Vallejo, Varane, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vazquez

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 6.45 – 4.30 – 1.57. Hieman liian alhaalle Realin kerroin on laitettu, Moskova ei ole helppo paikka pelata. Iscon, Sergio Ramosin ja Balen puuttuminen on myös iso aukko vieraille. CSKA +1 Unibetin kertoimella 1.94 sopii kupongille. Realin tasan yhden maalin voitolla panos palautetaan.

Aseta vetosi