NHL: Dallas - Nashville klo 21:00 lauantaina 10.11.2018

Lauantaina NHL-herkkua tarjolla mukavaan aikaan! Kello 21:00 alkaa Dallas Stars - Nashville Predators -ottelu, lyö vetoa matsista! Kuka tekee suomalaisista eniten pisteitä?
nhl-vihjekuva
NHL: Dallas - Nashville
Marraskuu 10,2018
21:00

NHL: Dallas – Nashville klo 21:00 la 10.11.2018

Lauantaina Prime-time aikaa Suomessa näytettävä ottelu (klo 21:00) on melkoinen herkkupala kaikille lätkäfaneille. Eikä vähiten sen takia, että kentällä suorastaan vilisee suomalaispelaajia. Puolet Dallasin pakkiosastosta on todennäköisesti suomalaisia ja koko Nashvillen maalivahtiosasto on Suomi-poikaa pullollaan, joten nyt on mukava seurattava edessä. Ja tottahan toki tähänkin otteluun löytyy runsaasti erilaista vedonlyöntiä – NHL on melkoinen betsaajan aarreaitta.

Heiskasen otteita on todella ilo seurata:

Nashvillen Pekka Rinne juhli juuri syntymäpäiviään ja uutta kaksivuotista sopimusta. Aisapari Juuse Sarosta ajetaan varmasti yhä enemmän noiden vuosien aikana sisään Nashvillen ykkösmaalivahdiksi, tai ainakin koulutetaan siihen tehtävään. Kassarit ovat pelanneet tällä kaudella ottelut kutakuinkin puoliksi, Rinne on tilastoissa kuitenkin edellä niin päästettyjen maalien keskiarvossa kuin torjuntaprosentissa. Kumpi lienee maalilla tässä ottelussa?

Nashvillen Miikka Salomäki ei pahemmin pisteillä mässäile, mutta rooli nelosen laidassa on joukkueelle todella tärkeä. Ketjukavereiden Frederick Gaudreaun ja Rocco Grimaldin avut ovat myös ihan muualla kuin maalinteossa.

Dallasin suomalaispuolustus

Dallasin kolmesta puolustusparista löytyy kaikista suomalaisosaamista. Viime aikoina Esa Lindell on luistellu John Klingbergin kanssa ykkösessä, Miro Heiskanen kakkosessa ja Julius Honka kolmosessa. Osittain loukkaantumisten takia suomalaiset ovat saaneet myös mukavasti ylivoima-aikaa. Lindell ja Heiskanen kellottavat reilusti yli 20 minuuttia per peli, Honka hieman vähemmän. Roope Hintz on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, mutta ei tällä hetkellä ole ”ylhäällä” pelaamassa.

Dallas – Nashville -pelit ovat olleet varsin mielenkiintoisia pelejä. Dallasissa pelatuissa 9 viimeisessä pelissä on päästy näkemään melkoisia maalijuhlia, sillä kaikissa näissä peleissä on nähty vähintään viisi maalia. Yli 4.5 maalia tässä pelissä on siis aika saleteissa, tosin nyt kun siitä on vinkattu niin peli päättynee sitten 2-1 jommallekummalle?

Dallas on ollut peleissä niskan päällä kotijoukkueena, 5-2-3 tilastot 10 viime pelissä ovat kääntyneet jatkoarvontojen jälkeen lukemiksi 7-3. Maalierokin on 36 – 28, joten sieltä voisi tulosvetoon ottaa keskittymän 3,4 – 2,3. Dallas on ollut yksi parhaista kotijoukkueista tällä kaudella pisteiden valossa, ja sama Nashvillellä vierasotteluiden kanssa. Nashville on kuudessa vierasottelussa napannut viisi voittoa varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoilla. Jatkuuko putki? Dallas lähtee otteluun enemmän väsyneenä, se pelaa edellisenä päivänä kotiottelun San Josea vastaan.

Pekka Rinne juhli Bostonia vastaan synttäreitään ja uutta sopimusta… no milläpä muulla kuin nollapelillä.

Heiskanen, Lindell, Honka...

Dallasin pakeista puolet ovat suomalaisia. Nyt on taas yksi näytön paikka, moniko heistä pääsee pisteille vai heiluuko jopa verkko?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt