Darts PDC Home Tour: John Henderson - Damon Heta 3.5.2020 klo 23.00 Vihje

John Henderson on alkulohkon ykkössuosikki. Hän on ollut viime aikoina parempi kuin mitä tulokset antavat ymmärtää, turnausten arpaonni ei ole ollut Hendon puolella.
John Henderson - Damon Heta
May 03,2020
23:00

Darts PDC Home Tour: John Henderson – Damon Heta

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.77 – 2.00
Livestream: Unibet | 23.00

Ei kahta ilman kolmatta? Kaksi aikaisempaa vinkkiä dartsin PDC Home Tourille ovat olleet voitokkaita.

PDC Home Tourilla on tänä sunnuntaina vuorossa alkulohko 17. Lohkon ykkössuosikki on John Henderson, ja uskotaan, että hyvin vähän huippu-urheilijalta näyttävä, jääkaapin kokoinen Henderson vie lohkovoiton.

Henderson pelasi vuoden 2019 dartsin Valioliigassa komeasti. Aberdeenissa hän oli todella hyvä maailman ykköseksi rankattua hollantilaista Michael van Gerweniä vastaan. Alkulohko 17 ei ole Hendersonin tasoinen, ilman pahaa notkahdusta hänen pitäisi vielä voitto.

Heta kisassa sydänyöllä

Hendersonin lisäksi lohkossa heittävät Gary Blades, puolalainen Krzystof Kciuk sekä Australian Damon Heta. Hetalla on niin hankalat olosuhteet aikaeron vuoksi, että hänen suoritustaan voi hieman arvioida senkin vuoksi alaspäin. Heta heittää kotoaan Perthissä, jossa on keskiyö kisan aikaan. Eli Heta joko herää kesken unien kilpailuun, tai sitten valvoo todella pitkään. Kumpikaan ei ole dartsin kaltaiseen lajiin erityisen hyvä lähtökohta.

Pelkkiä aikaisempia tuloksia katsomalla Henderson ei vaikuta erityisen ylivoimaiselta tässä ryhmässä, mutta tuloksissa pitää ottaa huomioon, että Hendersonilla on ollut todella kehno onni turnauskaavioiden kanssa. Pro-kiertueella Hendo on hävinnyt viidesti 13 ottelusta, mutta kolme näistä tappioista on tullut lajin tähtiä van Gerwenia, Ian Whitea ja James Wadea vastaan.

Henderson on rankattu selvästi korkeammalle kuin muut alkulohkon kisaajat, ja tämä pitää sunnuntai-iltana.

Keskellä yötä pelaavaa Hetaa vastaan Henderson saa kertoimeksi Unibetilla 1.77. Siihen voi lantin laittaa.

Hendo!

Henderson voittaa aussi Damon Hetan, ja Unibetin kerroin on 1.77.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä