Darts PDC Home Tour: Nathan Aspinall - Steve Brown 26.4.2020 klo 21.30 Vihje

Aspinall on kovatasoinen pelaaja, joka vielä viime aikoina on ollut hyvässä kunnossa. Brown taas on ammattiympyröissä aikalailla pelkkä statisti. Pelin pitäisi olla selvä Aspinallille.
Nathan Aspinall - Steve Brown
huhtikuu 26,2020
21:30

Darts PDC Home Tour: Nathan Aspinall – Steve Brown

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.22 – 4.00
Livestream: Unibet | 22.30

Sunnuntai-iltana dartsin PDC Home Tour -matseissa on vuorossa alkulohko 10. Useampikin kova nimi on jo joutunut laulukuoroon turnauksessa, mutta tässä ryhmässä Nathan Aspinallin pitäisi kyllä hoitaa jatkopaikka itselleen. Aspinall on kaksinkertainen PDC World Championship -turneen semifinalisti ja viime vuoden UK Open -turnauksen voittaja. Aspinallin vastukset ryhmässä 10 eivät ole lähellekään samaa tasoa.-

Viime kuussa Aspinall voitti PDPA Players Championship -turnauksen, joka pelattiin Englannin Barnsleyssa, eli hän on vielä kunnossa juuri nyt. Barnsleyssa Aspinall murskasi vielä maailman tämän hetkisen rankingin ykköspelaajan, hollantilaisen Michael van Gerwenin selvästi 6-1.

Suosikki on ylivoimainen

PDC Home Tourin lohkossa 10 kukaan ei ole Aspinallin jälkeen tasoltaan lähelläkään van Gerweniä. Ryan Joyce lienee porukan toiseksi kovin, hän oli viime vuoden MM-kisoissa neljännesfinaaleissa, mutta maailman rankingin kuutossijalla olevan Aspinallin pitäisi kyllä normipelillä pystyä hoitelemaan Joyce.

Illan ensimmäisessä ottelussa Aspinall pelaa Steve Brownia vastaan. Brownilla on ollut vaikeuksia pelinsä kanssa sen jälkeen kun hän sai tammikuussa takaisin pelipaikan dartsin ammattilaiskiertueella. Laitetaan tasoituksen kanssa, sen verran selvä peli on.

Aspinallille selvä voitto

Aspinall -2.5 saa Unibetilla kertoimeksi 1.85.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä