Darts PDC Home Tour: Ryan Meikle - Gavin Carlin 23.4.2020 klo 22.30 Vihje

Darts -turnaus on käynnissä pelaajien kodeissa. Unibet streamaa kisat. Nouseva tähti Meikle on vahvoilla Carlinia vastaan.
Ryan Meikle - Gavin Carlin
huhtikuu 23,2020
22:30

Darts PDC Home Tour: Ryan Meikle – Gavin Carlin

Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.70 – 2.10
Livestream: Unibet | 22.30

Darts on yksi harvoista urheilulajeista, jossa on koronaepidemian keskellä kilpailut käynnissä. PDC Home Tour on turnaus, jossa kilpailijat heittävät kotonaan, ja kisa streamataan vetofirmojen verkkosivuilla. Unibet on kisan pääkumppani.

Turnaus alkoi huhtikuun 17. päivä, ja mukana on dartsin suurpelaajia. Ensin pelataan alkulohkot, ja sitten lohkovoittajat jatkavat eteenpäin.

Meikle on nuori lupaus

Torstaina pelataan ryhmä seiskan otteluita. Lohkon neljästä pelaajasta saksalainen Gabriel Clemens on korkeimmalle rankattu. Viime UK Open -turnauksessa hän selvisi 16 parhaan joukkoon. Muut pelaajat ovat nouseva tähti Ryan Meikle, maailmanlistan 74. Gavin Carlin sekä entinen British Darts -järjestön maailmanmestari Jelle Klaasen. Klaasen on pelaaja, joka saattaa olla aivan loistava, tai sitten umpikehno.

Clemens vastaan Klaasen on ennakkokaavailujen mukaan se matsi, jossa lohkoykkönen ratkaistaan. Betsausmielessä Meikle voisi kuitenkin olla kiinnostavin. Nousevien urheilijoiden kelkkaan on hyvä hypätä ennen kuin vetomarkkina ehtii mukaan.

23-vuotias Meikle on voittanut tänä vuonna jo muutaman kovatasoisen pelaajan ja hän voisi pistää lohkosuosikit koville. Carlin ainakin on sen verran heikompi pelaaja, että hänet nuori Meikle voisi voittaa. Carlin on vain kerran tällä kaudella päässyt Pro Tourilla 64 parhaan joukkoon.

Meikle vastaan Carlin pelataan tänä iltana. Meiklen voittokerroin Unibetilla on hyvä 1.70, ja sitä voi betsata. Ottelu alkaa livenä Unibetin sivuilla kello 22.30.

Meiklelle lantit

Darts -betsaus kannattaa aloittaa sillä, että Meikle voittaa Carlinin Unibetin kertoimella 1.70.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä