Denver Nuggets - Chicago Bulls 18.1.2019, Bullsilla raskas reissu länsirannikolla

Chicago Bulls on edelleen kehno, tällä hetkellä Bulls on koko NBA:n toiseksi huonoin joukkue. Nyt se on vielä hyvin raskaalla länsirannikon kiertueella.
Denver Nuggets - Chicago Bulls
tammikuu 18,2019
04:00

Otteluennakko – Denver Nuggets – Chicago Bulls

Lauri Markkasen Chicago Bullsilla ei todellakaan mene hyvin. Joukkue vaikuttaa vielä heikommalta kuin viime kaudella.

Tällä hetkellä Chicagolla on kymmenen voittoa, ja se on NBA:n Itäisen konferenssin toiseksi heikoin joukkue. Vain Cleveland Cavaliers on kehnompi, sillä on yhdeksän voittoa. Cavs on myös koko NBA:n huonoin joukkue, ja Bulls toiseksi surkein.

Ensi yönä Bulls kohtaa vieraissa Denver Nuggetsin. Viime ottelussa Nuggets otti neniinsä Golden State Warriorsilta 111-142, ja sille Bulls kotikentällä on paikka nousta takaisin pystyyn.

Denver on tällä kaudella eriomainen joukkue. Sillä on 29 voittoa, ja Läntisen konferenssin kakkospaikka kaksi voittoa Golden Staten perässä.

Ennen Golden Staten kohtaamista Denverillä oli 12 kotivoiton putki, eli se on todella kova kotijoukkue. Tämä näkyy kertoimissa. Denverin voittokerroin on Unibetilla 1.11. Chicagon yllätyksestä saisi kertoimeksi 7.50.

Chicago tuomitaan edelleen joukkueeksi, joka on jälleenrakennusvaiheessa. Tilanne oli tämä myös viime kaudella, minkäänlaista edistymistä joukkueessa ei ole tapahtunut. Bulls on nyt hävinnyt kahdeksan putkeen, päävalmentajia on menossa jo toinen tällä kaudella.

Chicagon joukkueessa on nuorta lahjakkuutta, mutta tämä ei millään tavalla ole näkynyt kentällä harvoja välähdyksen hetkiä lukuunottamatta.

Denver tuskin aliarvioi edes Chicagoa. Warriors vähintään pudotti joukkueen. Viime vuonna Nuggets hävisi kotonaan muun muassa surkealle Atlanta Hawksille, ja tämä kostautui. Joukkue jäi pudotuspeleistä yhden voiton päähän.

Chicago Bulls on lännen kiertueella. Sen viimeinen ottelu oli Los Angelesisa Lakersia vastaan, ja kotijoukkue vei ottelun 107-100. Chicago oli ottelun loppupuolella kymmenen pistettä perässä, mutta se sai aikaan pienen taistelun ottelun lopulle. Ilman kokenutta tähtipelaajaa Bullsin on hankala voittaa tiukkoja matseja vieraskentällä.

”Meidän täytyy pelata parempaa koripalloa enemmän pelin aikana. Pelasimme 28-35 minuuttia hyvää peliä, ja sitten 12 minuuttia ei niin hyvää koripalloa. Meillä ei ole tarpeeksi tulivoimaa kääntää peliä ja ottaa se haltuumme. Meidän täytyy mennä eteenpäin, ottaa johto ja pitää se”, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen sanoi Lakers -ottelun jälkeen.

Nuggets on varmasti Bullsille kova paikka. Denver on konferenssin kärkijoukkueita, vaikka se on tällä kaudella pelannut pitkät ajat ilman kolmea avainpelaajaansa, Will Bartonia, Paul Millsapia sekä Gary Harrisia. Barton ja Millsap ovat nyt pelikunnossa, ja Harriskin pikapuolin.

Bulls saattaa joutua pelaamaan ilman rookie-sentteriään Wendell Carter junioria, jolla on peukalovamma.

Denver Nuggetsin mahdollinen avaus: Murray, Beasley, Millsap, Craig, Jokic

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, LaVine, Hutchison, Markkanen, Lopez

 

Unibetilla ottelun tasoitus on 12.5 pistettä, ja totals-raja 213.5. Warriors antoi Denverille todellisen selkäsaunan, kotikentällä joukkue hävisi 31 pisteellä. Bulls on varmasti kiertueella väsynyt ryhmä, ja Nuggets tappiosta terävöityneenä. Nuggets -12.5 kelpaa kupongille Unibetin kertoimella 1.91. Bullsilla on lännen kiertueella nyt viides ottelu kahdeksaan päivään. Siihen matkustus päälle, niin vedon voi perustella Chicagon tiukalla ohjelmalla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä