DFB-Pokal: Bayer Leverkusen - Bayern München 04.07.2020 Klo 21:00 - Vihje ja Kertoimet

Miten käy kun tuttu kaksikko Bayer Leverkusen ja Bayern München kohtaavat Saksan Cupin finaalissa? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
DFB-Pokal: Bayer Leverkusen - Bayern München
Heinäkuu 04,2020
21:00

DFB-Pokal: Bayer Leverkusen – Bayern München

Olympiastadion, Berliini, Saksa

Pitkävetokertoimet (888sport)8.50 – 5.75 – 1.29

Saksan Cup finaali, Bayer Leverkusen – Bayern München

Saksan Bundesliiga päättyi 27.6.2020 ja sarjan mestariksi kruunattiin jälleen kerran Bayern München. Nyt suurella on kiikarissa kauden toinen mestaruus, kun se kohtaa Saksan Cupin finaalissa Lukas Hradeckyn tähdittämän Bayern Leverkusenin. Kumpi nostaa Berliinin Olympiastadionolla pelattavan ottelun lopuksi DFB Pokaalin kohti taivasta?

Bayern Leverkusenin sarjakausi päättyi petttymykseen

Bayern Leverkusenin ja Huuhkaja-maalivahti Hradeckyn Bundesliigakausi päättyi loppumetreillä pettymykseen. Joukkueella oli omissa käsissään selviytyminen sarjan nelossijalla ja toiselle peräkkäiselle Mestarien liiga kaudelle mutta Peter Boszin luotsaama miehistö menetti tuon paikan Borussia Monchengladbachille kauden viime metreillä vain kahdella pisteellä.

Die Werkself hakee nyt pettymykselle hyvitystä Cup-finaalista. Leverkusen on voittanut tämän turnauksen vain kerran aikaisemmin kaudella 1992-93. Tämän jälkeen kaksi finaaliesiintymistä vuosina 2001-02 ja 2008-9 päättyivät pettymyksiin. Leverkusen ja München kohtasivat toisensa noin kuukausi sitten ja tuolloin vieraat voittivat 2-4. Tuo tappio oli yksi syy miksi Leverkusen jäi ulos TOP 4 paikoilta. Se antaa yhden hyvän lisäsyyn syttyä tähän peliin ja taistella tosissaan jättiläisen kaatamiseksi.

Jättääkö mm. Kai Havertz Leverkusenin tämän pelin jälkeen?

Hyvä, parempi, Bayern München

Bayern Münchenille ei sitten tunnu löytyvän vastusta Saksan Bundesliigassa. Joukkue marssi tällä kaudella vastustamattomasti historiansa kolmanteenkymmenenteen Bundesliiga voittoon. Mestaruus irtosi tällä kertaa reippaalla 13 pisteen erolla. Joukkue on tällä hetkellä loistavassa 16 ottelun voittoputkessa (kaikki kilpailut) ja valmentaja Hans Flick on varmasti tyytyväinen siihen, että joukkue on jatkanut hyviä otteita siitäkin huolimatta, että mestaruus varmistui jo viikkoja sitten.

Vähemmän yllättäen Bayern München on voittanut Saksan Cupeja enemmän kuin mikään toinen joukkue. Punaisilla on palkintokaapissa 19 DFB pokaalia eikä se ole jäänyt 2010 vuodesta alkaen kuin kolmesti finaalin ulkopuolelle. Joukkue on (tässäkin) kilpailussa hallitseva mestari.

Yhteenveto Bayer Leverkusen – Bayern München

Leverkusen tulee varmasti laittamaan tässä ottelussa pystyyn miehekkään taistelun mutta riittääkö se yhtä Euroopan dominoivinta joukkuetta vastaan? Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski on vain yhden maalin päässä 50 häkistä tällä kaudella. Me uskomme, että puolalainen laittaa pallon suomalaisen selän taakse ja johdattaa müncheniläiset jälleen yhteen voittoon.

Kertoimet tarjoaa Unibet: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.57
  • Robert Lewandowski tekee maalin ja München voittaa – 1.64
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2.5 maalia – 1.74

Bayern München jatkaa voittokulkuaan?

Sinivalkoisten lasien läpi tästä ottelusta toivoisi Leverkusenin voittoa mutta Die Roten taitaa olla tällä kaudella voittomaton vastus. Lyö vetoa Saksan Cupin finaalista!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä