KHL: Dinamo Minsk - Jokerit kello 19:30 ma 10.9.2018

Jatkuuko Jokereiden tahti myös vieraissa? Ensimmäisenä sitä selvittää Dinamo Minsk. hyydyttääkö Jokerit kotijoukkueen dynamot maanantaina? Katso kertoimet ja lyö vedot!
Jokerit logo valkoisella pohjalla
KHL: Dinamo Minsk - Jokerit
Syyskuu 10,2018
19:30

KHL: Dinamo Minsk – Jokerit kello 19:30 ma 10.9.2018

Jokereiden kotiavaus meni niin nappiin kuin vain olla ja voi. Kolmesta ottelusta kolme mainiota voittoa ja nyt on kauteen hyvä lähteä jatkamaan vaellusta. Seuraavaksi Jokerit pelaa kolme vieraspeliä, joiden jälkeen voidaan ehkä jo vetää hieman pidempiä johtopäätöksiä. Maanantaina Jokerit pelaa Dinamo Minskiä vastaan, keskiviikkona on vuorossa SKA Pietari ja perjantaina vastustajana on HK Vitjaz. Mitä viikko vieraissa tuo tullessaan? Parhaimmassa tapauksessa täyden potin, mutta pistemenetyksiäkin voi tulla.

Jokerit napsi hienosti erikoistilanteista maalit Admiral Vladivostokia vastaan ja yksi voiton takuumiehistä oli Ryan Zapolski, jolle kerääntyi peräti 34 torjuntaa. Aika paljon kotiottelussa. Olisiko Kalninsin vuoro olla maalinsuulla Dinamo Minskia vastaan ja Zapolski ottaisi taas torjuntavastuun SKA Pietaria vastaan? Zapolski voi toki urakoidakin, mutta kannattaako sitä kynttilää nyt ensimmäisen kuukauden aikana sulattaa liikaa?

Kovaa puhetta katsomosta…

Pistevetoon voi Jokereilta laittaa tähän otteluun useammankin herran, Sakari Manninen (3+1), Niklas Jensen (2+2), Pekka Jormakka (3+1) ja Sami Lepistö (0+4) ovat kaikki tehneet kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä jo neljä tehopistettä. Ja tuo pisterohmuaminen voi hyvinkin jatkua tässä pelissä.

Dinamo Minsk – Jokerit

Dinamo Minsk on aloittanut kauden kolmella tappiolla, mutta niukalla sellaisella. Nyt joukkue pääsee pelaamaan vihdoinkin kotiyleisön eteen, joten ei tämä peli Jokereille mikään läpihuutojuttu tule olemaan. Dinamo aloitti AK Bars Kazania vastaan 0-2 tappiolla, siitä Torpedo sitten jatkoi kärsimystä lukemin 3-2 ja viimeisimmässä pelissä Nizhnekamsk otti pisteet 2-1. Ei mitään maalimässäilyä joten Dinamo on lähtenyt vieraspeleissä puolustus edellä. Miten lienee kotiareenalla?

Jhonas Enroth on pelannut kaikki kolme matsia, torjuntaprosentti 92,6% on ihan mainio. Jokerikasvatti Teemu Pulkkinen on tehnyt joukkueen kolmesta maalista kaksi, 14 kertaa on ”Pulu” ehtinyt jo ampumaan kolmen matsin aikana. Joukkueessa pelaavat myös monelle tutut Kostitsynin veljekset ja muutama muu nimimies.

Edellisessä ottelussa Minskissä Jokerit nappasi komean voiton 1-6. Jännittävä yksityiskohta on myös se, että seitsemästä Minskissä pelatusta ottelusta kotijoukkue ei ole voittanut varsinaisella peliajalla kuin yhden, toivottavasti tämä taika pitää. Rökäletappiota ennen Jokerit hävisi kaksi peliä rankkareilla 3-2, eiköhän ole aika kääntää nuo tilastot toisinpäin?

Geoff Plattin haastattelu edellisen ottelun jälkeen:

Miten kulkee vieraissa?

Jokereiden itseluottamus on nyt korkealla ja sen on helppo lähteä kaatamaan Dinamo Minskia vieraskaukaloon. Nappaako Jokerit jo neljännen peräkkäisen voiton heti kauden alkuun? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt