KHL: Dinamo Minsk - Jokerit kello 18:30 ke 28.11.2018

Jokerit vierailee Dinamo Minskin ja Teemu Pulkkisen vieraana. Kurittaako ex-Jokeri nyt vieraita hattutempulla vai kuka ne ottelun maalit oikein tekee? Katso parhaat kohteet tähän otteluun, katso matsi ilmaiseksi TV5 -kanavalta ja lyö vetoa!
Jokerit logo keltainen
KHL: Dinamo Minsk - Jokerit
Marraskuu 28,2018
18:30

KHL: Dinamo Minsk – Jokerit kello 18:30 ke 28.11.2018

 Jokerit koki kovan tappion Dynamo Moskovaa vastaan ja loukkaantumiset vaivaavat pahasti. Kristian Vesalaisen pelilupa-asiat eivät olleet vielä maanantaina kunnossa, ovatko jo keskiviikkona? Maanantaina Narripakka jäi nollille, miten mahtaa käydä Minskiä vastaan?

Jokerit on ottelun ennakkosuosikki mitä tulee kertoimiin, joten kakkosta rohkeasti kehiin. Edellinen ottelu ei tähän paljon luottoa anna, mutta ei kai Jokerit kahta heikkoa peliä peräkkäin pelaa? Ja Dinamo Moskovan tiedettiin olevan Jokereille jostain syystä todella paha vastus. Dinamo Minsk on sen sijaan melkein koko sarjan viimeisenä, pisteitä sillä on 20 kun Jokereilla on 44. Oletus siis on että Jokerit pelin vie.

Ottelu nähdään ilmaiseksi TV5 -kanavalla! Tänä vuonna luvassa vielä kolme muutakin ilmaismatsia TV5 kanavalla, tsekkaa ne linkistä!

Dinamo ei ole 15 kotiottelun aikana ottanut kuin 4 voittoa, tappioita on 10+1. Maaliero pahasti pikkupakkasella -13 (28-41). Ei Jokereidenkaan vierassaldo nyt mitään aaltoliikettä synnytä, 5+1 voittoa ja 4+3 tappiota ja maaliero 33-32. Parempi se on kuitenkin kuin isäntien kotisaldo.

Minsk on nyt hävinnyt kolme matsia putkeen, vieraissa pisteet ovat jääneet joukkueille Kunlun, Admiral ja UFA. Jokereilla on alla kahden tappion putki, joten kumman putki katkeaa? Joukkueet ovat kohdanneet Miskissä 8 kertaa, näistä Jokerit on voittanut kaksi viimeistä ja viisi yhteensä. Minsk ei ole kuin kerran onnistunut voittamaan Jokerit kotonaan varsinaisella peliajalla, tuo tapahtui 20.2.2015.

Teemu Pulkkinen vastassa

Jokereilla on nippu loukkaantumisia ja Kristian Vesalainen pelaa jos pelilupa on. Tällä Jokerit -joukkue luisteli edellisessä pelissä, hieman erikoisjärjestelyitä, kuten huomaatte.

 

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

3 Karl Stollery – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

 

Teemu Pulkkinen on tällä kaudella tehnyt 8+8 tehot, paras pistemies Andrei Kostitsyn puolestaan 10+7. Puolustajista Patrick Wiercioch on tehnyt 3+12 pinnat. Ei tästäkään ottelusta välttämättä mitään maalimässäjäistä tule, mutta vierasvoitto ja yli 4.5 maalia ottelussa voisi olla kertoimella 2.45 kova juttu kupongille?

Pulkkisen mietteitä kuuden vuoden takaa:

Montako "Pulu" Pulkkinen tekee?

Isäntien maalitykki Teemu Pulkkinen on onnistunut tekemään lähes jumbojengissä kahdeksan maalia tällä kaudella. Mikä on saldo Jokerit -pelin jälkeen? Lyö vetoa maalintekijöistä ja jännitä mukana!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt