KHL: Dinamo Riika - Jokerit kello 19:30 ti 25.9.2018

Jokerit pyrkii takaisin voittokantaan edellisen ottelun harmittavan tappion jälkeen. Miten Jokerit homman hoitaa Riikassa, tyhjin käsin ei voi täältä kotiin tulla.
Jokerit logo valkoisella pohjalla
KHL: Dinamo Riika - Jokerit
Syyskuu 25,2018
19:30

KHL: Dinamo Riika – Jokerit kello 19:30 ti 25.9.2018

Jokerit taipui lopulta taistelun jälkeen KHL:n kärkijengille Hartwallilla. Se ei kuitenkaan pyyhi pois alkukauden hyvää virettä, joka pitää vaan nyt saada uudelleen kiinni. Dinamo Riika ei välttämättä ole se kaikkein pahin vastustaja ja Riikassa pelit ovat Narripakalta sujuneet ihan kohtuullisesti.

Ensi viikolla kovia kotiotteluita luvassa. Onko liput jo hallussa?

Antti Pihlström teki paluun Jokerit-nuttuun, mutta vielä ei peli taida olla valmista moneen viikkoon hänen kohdallaan. Nyt on hyvä pikkuhiljaa lisätä pelikuormaa ja ehkä nousta sinne ylempiin kenttiin pelaamaan? Tähän otteluun voisi Janis Kalninsin maalille, onhan vastassa maanmiehiä Latviasta. Hieno paikka veskarille näyttää osaamistaan, nyt Jokerit nutussa.

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

 

Vierailta katseet kiinnittyvät luonnollisesti Matias Myttyseen joka on saanut tässä vaiheessa kautta tehot 4+1 aikaiseksi. Mielenkiintoinen haku oli myös KalPan Matthew Maione, mutta herrahan on laittanut Riikassa hösseliksi. Yhdeksään peliin 10 tehopistettä, kausi lähtenyt unelmasti liikkeelle. Tuleeko pinnoja Jokereita vastaan?

Riikan Dinamo – Jokerit ennakko

Jokerit on ollut näissä peleissä niskan päällä, tilastot näyttävät seitsemästä ottelusta viiden menneen Jokeripakalle. Viimeisin tahra Narri-kylttiin tuli edellisessä kohtaamisessa, Jokereiden jo latautuessa pudotuspeleihin runkosarjan viimeisessä pelissä. Tuolloin lukemat olivat 3-1 kotijoukkueelle. Tähän matsiin voisi odotella samoja lukemia, mutta toisin päin.

Monesti nämä joukkueet ovat ratkoneet paremmuutensa siten että maaliero on ollut 1-2 maalia, tuleeko tähän nyt muutos? Jokereiden hyökkäyspeli on ollut parhaimmillaan näyttävää, miten se onnistuu sitten Riikaa vastaan? Jos neljä kenttää pääsee vyöryttämään Riikan maalille, voi lukemat revetä. Riika ei ole kauden otteluissa (10 peliä) päästänyt kuitenkaan kuin 19 maalia, Jokereilla tuo luku on 17. Tehtyjä maaleja Jokereilla on koko sarjan eniten, 37 kappaletta. Riikalla niitä on 22. Voimmeko vetää tästä jotain johtopäätöksiä?

Onko Riikassa taas hyvä tunnelma Jokerit-fanien kesken?

Jokerit palaa voittojen tielle?

Kertoimet kertovat että Jokerit on tämän ottelun suuri voittajasuosikki, mutta takki auki ei auta lähteä näitä liilapaitoja vastaan pelaamaan. Mitä laitetaan tulosvetoon? Parin maalin voitto Jokereille?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt